Leses nå
Swatch lanserer MoonSwatch Mission the Moonphase – New Moon

Swatch lanserer MoonSwatch Mission the Moonphase – New Moon

En ventet helsvart oppfølger til vårens «Snoopy-MoonSwatch».

Før påske presenterte Swatch det seneste resultatet av det bredt omtalte samarbeidet med Omega. Med den nye Bioceramic MoonSwatch Mission to the Moonphase, fant Snoopy for første gang veien til en MoonSwatch. Valget av den folkekjære tegneseriefiguren er ikke tilfeldig, men har tette bånd til NASAs romfartshistorie og ikke minst «storebror» Omega Speedmaster.

Swatch x Omega Bioceramic MoonSwatch Mission to the Moonphase.

Lanseringen markerte også debuten for en månefase-indikator i den populære plastklokken, som ellers deler karakteristikker med førsteutgavene fra 2022. For øvrig var den helhvite nykommeren også et tema i Tidssonen Podcast, som kan høres eller sees her.

Søskenmodell i svart

Etter hint fra Swatch har ryktene svirret om at den hvite modellen vil få selskap av en svart versjon. Med dagens lansering av Bioceramic MoonSwatch Mission to the Moonphase – New Moon, bekreftes det mange har forventet.

Swatch x Omega Bioceramic MoonSwatch Mission to the Moonphase – New Moon.

Modellen kan enklest beskrives som en fargeinvert utgave av den hvite, hvor både Snoopy, månefase-indikator og et generøst innslag av lume står på menyen.


ANNONSE


I kjent stil er kassen laget av såkalt Bioceramic – et materiale som ifølge Swatch består av 70 prosent keramikk og 30 prosent bioplast. Med en diameter på 42 mm og en tykkelse på 13,75 mm, er dimensjonene innenfor det familiære for fans av både MoonSwatch og originalen av stål.

Tilgjengelig i Skandinavia

MoonSwatch Mission to the Moonphase – New Moon blir tilgjengelig for salg den 8. april, og kun hos utvalgte fysiske Swatch-butikker. Hvorvidt modellen blir tilgjengelig i den kommende Swatch-butikken i Oslo er ikke kjent, men merket opplyser om at klokken vil kunne kjøpes hos Swatch i København.

I tråd med tidligere kjøreregler er begrenses muligheten for kjøp til én klokke per person, per dag og per Swatch-butikk. Veiledende pris er satt til 3.500 kroner, som er identisk med den hvite versjonen og 450 kroner mer enn standardmodellen uten Snoopy.


ANNONSE