Leses nå
Swatch åpner egen butikk i Norge

Swatch åpner egen butikk i Norge

Snart slipper du å dra utenlands for en MoonSwatch eller Scuba Fifty Fathoms.

Ryktene har surret en stund og forrige uke dukket det opp en stillingsannonse på Finn for salgsassistenter og assisterende butikksjef til Swatch. Ifølge annonsen er arbeidsstedet «Swatchs nye spennende butikk, midt på Karl Johan», med oppstart i mai/juni.

En ordknapp Hanna Sandler, Brand Manager Nordic for Swatch, bekrefter at det vil åpne en frittstående Swatch-butikk i Oslo til sommeren, men er ellers sparsom med detaljene.

Snart kan de ettertraktede klokkene til Swatch bli tilgjengelig i Norge.

Etter det Tidssonen kjenner til skal Swatch åpne i Karl Johans gate 18, bare et steinkast unna den kommende megabutikken til Urmaker Bjerke på Egertorget.

Men mye tyder på at det hverken er Urmaker Bjerke eller den britiske boutique-spesialisten Watches of Switzerland som skal drive den nye Swatch-butikken. Sistnevnte har de seneste årene stått bak en rekke mono-brand-butikker i våre naboland Sverige og Danmark, og er en aktør som lenge har vært ventet også i det norske markedet.


ANNONSE


I stillingsannonsen er arbeidsgiver for den nye Swatch-butikken oppgitt å være den norske avdelingen av Swatch Group, som tyder på at det sveitsiske luksuskonglomeratet skal drifte butikken selv.