Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Richard Mille inngår samarbeid med Johannes Thingnes Bø

Richard Mille inngår samarbeid med Johannes Thingnes Bø

Jon Henrik Haraldsen

Den klokkeinteresserte skiskytteren er det seneste tilskuddet i Richard Mille-familien.

Mens vintersporten har gått over skjermene i desember, har flere klokkeentusiaster lagt merke til noe nytt på håndleddet til Johannes Thingnes Bø. Via Optura har den olympiske mesteren tidligere vært ambassadør for Grand Seiko, men den nye håndleddspynten var åpenbart ikke signert det japanske merket.

Johannes Thingnes Bø i aksjon. (Foto: Sondre Eriksen)

Trente øyne i Tidssonens forum så umiddelbart at det dreide seg om en Richard Mille – men spørsmålene om nøyaktig hva, hvorfor og hvordan forble ubesvarte. Nå bekrefter imidlertid Richard Mille at den norske skiskytteren er det nyeste medlemmet i deres stjernespekkede stall av ambassadører.

I følge den offisielle pressemeldingen bærer Thingnes Bø nå en skreddersydd utgave av den heftige Richard Mille RM 67-02 Automatic Extra Flat. Klokken er designet for å være svært komfortabel, og ikke utgjøre noe fysisk hinder ved bruk i krevende aktiviteter. Thingnes Bø beskriver selv at RM 67-02 sitter så tett mot håndleddet, at den nesten føles som en del av huden. Det er en god egenskap når riflen skal tas frem opptil fire ganger iløpet av et renn.

Johannes Thingnes Bø med sin unike RM 67-02 i norske farger. (Foto: Sondre Eriksen)

Foreløpig foreligger det ingen nærbilder av klokken, men av det vi kan se byr klokken på en herlig miks av rødt, hvitt og blått. Er vi heldige får vi kanskje muligheten til å ta klokken i nærmere øyesyn ved en senere anledning.

Oppdatert: Den norske instagrammeren @oslokiropraktoren har allerede fått se vidunderet på nært hold:

Mer informasjon om RM 67-02 er tilgjengelig på richardmille.com.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!