Leses nå
Richard Mille inngår 10-års samarbeid med McLaren-Honda

Richard Mille inngår 10-års samarbeid med McLaren-Honda

Opp gjennom historien er det ingen mangel på eksempler hvor motorsport og klokker har gått hånd i hånd. Mangel har det heller ikke vært på samarbeid mellom urmerker og bilprodusenter, sjåfører eller lag. Suksessen til disse partnerskapene har trolig vært svært varierende, for det er ikke alltid de samarbeidende aktørene har vært en god match.

Før helgen annonserte Richard Mille og McLaren-Honda F1 Team, et nytt samarbeid som skal vare over hele 10 år. Dette er utvilsomt en av de mer ambisiøse avtalene urverdenen har sett, og legger til rette for et langsiktig samarbeid.

McLaren bør være et velkjent navn for de fleste, både som F1-lag og bilprodusent, hvor teknologi og innovasjon er en svært viktig brikke. Richard Mille er på sin side en av bransjens mest progressive merker innen moderne haute horlogerie-merker, så samarbeidet kan fort vise seg å bli interessant.

I første omgang vil man komme til å se Richard Mille-ur på håndleddene til lagsjåførene Fernando Alonso og Jenson Button og branding på den nye F1-bilen MP4-31. For fremtiden hintes det om utviklingen av en eksklusiv serie av kalibre inspirert av McLaren.


ANNONSE


Mer informasjon om Richard Mille er tilgjengelig på richardmille.com.


ANNONSE