Leses nå
Ressence lanserer Type 1 REV Grail Watch

Ressence lanserer Type 1 REV Grail Watch

  • En Type 1 Slim med et touch av Alain Silbersteins farger og former.
  • Kun 36 eksemplarer med en pris på ca. 215.000 kroner (+ mva).
  • Eksklusivt tilgjengelig via nettsiden Grail Watch fra 1. mai.

Den franske designeren, og opprinnelige arkitekten, Alain Silberstein har lenge vært en bidragsyter til den mer eksentriske delen av klokkeindustrien. Etter å ha drevet sitt eget merke – med litt varierende hell – frem til 2012, har de siste årene gått med til farge- og formfulle samarbeid med andre produsenter, som Louis Erard og MB&F.

I samarbeid med Ressence og den Revolution-eide nettsiden Grail Watch lanseres nå Silbersteins hittil siste sprell, i form av en spesialdesignet Type 1 Slim. Det betyr selvsagt hans signaturelementer som Bauhaus-inspirerte former og sterke farger, i det som er en leken klokke.

Inspirert av Philippe de Champaignes bilde «Vanitas» fra 1646 er designet ment å «oppfordre oss til å gripe gledene i øyeblikkene med familie og venner», fremfor å fokusere på livets og materielle tings flyktige natur. Inspirasjonen fra Philippe de Champaignes er derfor også årsaken til sekundviserens form som en hodeskalle, den tulipanformede timeviseren og dagindikatorens timeglassinspirerte design.

Tallskiven er inspirert av Philippe de Champaignes «Vanitas» 1646.

Flyktig eller ei – den spesielle utgaven bruker selvsagt Ressences velkjente patent «ROCS» med fargeløs olje mellom tallskive og glass. Det belgiske merket og dets grunnlegger Benoit Mintiens har nemlig bygd hele identiteten rundt den dynamiske urskive som er i konstant bevegelse, hvor oljen gjør at dybdeperspektivet mer eller mindre forsvinner.

Utover designet er klokken lik Type 1 Slim. Det betyr en 41,5 x 11 millimeter stor urkasse i titan med ETA 2892/A som baseurverk under ROCS 1-systemet. Klokken leveres på en blå lærrem og vil bli eksklusivt tilgjengelig via nettsiden Grail Watch den 1. mai. Oppgitt pris er 22.500 CHF, med skatter og avgifter i tillegg.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!