Leses nå
På «Guttekveld» i Stavanger

På «Guttekveld» i Stavanger

Rune Bruvik var tilstede på Guttekveld.
+20
Vis galleri
Rune Bruvik var tilstede på Guttekveld.

En årlig tradisjon som er verdt å holde ved like.

Klokkeåret er ikke over før vi har fått med oss Otterens årlige «Guttekveld» i Stavanger. Tidssonen har som kjent base på Østlandet, og arrangementet har i flere år vært en ypperlig anledning til å ta tempen på det voksende klokkemiljøet på Vestlandet.

De seneste årene har en håndfull forhandlere fulgt etter, men «Guttekveld» var i mange år et klokkearrangement utenom det vanlige. Før Urmaker Bjerkes «Oslo Watch Fair», og før Protid åpnet klokkemessen «Tid» for publikum, tok Otteren initiativ til å samle representanter fra butikkens ulike merker på et og samme arrangement.

Kvelden hadde nok av klokker som kunne beundres under lupen.

Årets «Guttekveld» samlet rundt 100 klokkeinteresserte gjester, som fikk muligheten til å bli ekstra godt kjent med butikkens merker. Som i fjor stilte IWC, Omega, Rado og Nomos med egne representanter. Nytt for året var Garmin, som var på plass med sin nyeste satsing på smartklokker i urmakerkvalitet.

Mitt personlige høydepunkt var i år Rune Bruvik, som stilte opp med den splitter nye Black Gold II. Klokken, som allerede ble presentert i mars, har nå gått ut i produksjone, og er et steinkast unna levering. Black Gold II er utvilsomt den mest ambisiøse klokken fra Bruvik til dags dato, og drives av et kronograf-urverk (med flyback og GMT) fra Eterna. Forhåpentligvis vil vi få kloen i et eksemplar for en omtale på et litt senere tidspunkt.


ANNONSE


Bruvik Black Gold II med flyback-kronograf og GMT.