Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Introduserer nytt forum for IWC Schaffhausen

Introduserer nytt forum for IWC Schaffhausen

Redaksjonen

Det nye forumet for IWC Schaffhausen er et spennende tilskudd i Tidssonens populære diskusjonsforum, som i år er inne i sitt 8. år på nett. Den nye kategorien fremhever et av verdens mest prestisjefylte sveitsiske manufakturer, som nyter høy status blant entusiaster og samlere med kolleksjonene Portugieser, Ingenieur, Da Vinci, Pilot’s watches, Aquatimer og Portofino.

iwc-otteren-screenshot

Initiativtaker er Otteren Gullsmed & Urmaker i Stavanger, som er Norges eldste autoriserte forhandler av IWC. Vi ønsker Otteren hjertelig velkommen som Tidssonens forumsponsor, og oppfordrer til fruktbar diskusjon og kunnskapsutveksling rundt et av urverdenens mest spennende merker.

[separator type=»thick»]

OM OTTEREN GULLSMED & URMAKER

otteren-stavanger

Otteren Gullsmed & Urmaker sin historie begynte med grunnlegger Jørgen Otteren, som startet sin forretning i Sandnes like før 2. verdenskrig. Kompetansen og kjærligheten til faget ble videreført av sønnen Karl Jørgen, og i dag representeres familiebedriftens arv og tradisjoner av hans sønn, Jørgen.

I 1981 begynte Otteren Gullsmed & Urmaker sin store satsning på ur, og gjennom årene har de knyttet til seg flere av verdens mest anerkjente urmerker. Deres merkeportefølje består i dag av merker som Breitling, Bulgari, IWC, Longines, Omega og Zenith, og både deres forretning i Stavanger og Sandnes er utstyrt med eget urmakerverksted for service og reparasjoner.

Mer informasjon om Otteren Gullsmed & Urmaker er tilgjengelig på deres hjemmeside, otteren.no.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.