Leses nå
IWC presenterer limited edition for Laureus Sport for Good Foundation

IWC presenterer limited edition for Laureus Sport for Good Foundation

I klokkeverdenen dukker det fra tid til annen opp «limited edition»-klokker som ofte er variasjoner på allerede eksisterende modeller. Disse spenner fra det helt horrible til stilige og velkomne detaljendringer. IWCs siste limited edition, Portofino Chonograph Edition Laureus Sport for Good Foundation, tilhører heldigvis sistnevnte.

Denne gangen dreier det seg om en modell for Laureus Sport for Good Foundation, som er en veldedighetsorganisajon som ble opprettet av Daimler og Richemont i 2000. Organisasjonen jobber med å hjelpe barn og ungdom i å finne en vei ut av narkotikmisbruk, fattigdom og vold, og er aktivt involvert i blant annet slumområdene i Mumbai og Uganda, Bronx i New York, og områder preget av Israel-Palestina konflikten.

Den aktuelle klokken er som navnet tilsier en varisjon på Portofino Chronograph, som for øvrig ble oppdatert på BaselWorld 2011. Unikt for denne modellen er den blå urskiven med røde detaljer, samt det graverte baklokket som bærer en illustrasjon laget av 7-år gamle Kumara Wadu Parami Apsara fra Sri Lanka. Tegningen viser fire unge jenter som leker lykkelig i en verden uten bekymringer, og ble spesielt utvalgt fra en rekke bidrag i en tegnekonkurranse hvor emnet var «Time to inspire».

Klokken er begrenset til 2500 eksemplarer, og listeprisen er satt til € 5.600.


ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.