Leses nå
IWC lanserer Pilot’s Watch Chronograph 41 Mercedes-AMG Petronas Formula One

IWC lanserer Pilot’s Watch Chronograph 41 Mercedes-AMG Petronas Formula One

IWC retter fokus på en gammel kjenning med nye sko.

Denne uken er det nok en gang duket for Formel 1 Grand Prix i Miami. Som tiårig sponsor av Mercedes’ fabrikkteam, benytter IWC anledningen til å trekke sløret av en ny referanse.

Kjent plattform

Pilot’s Watch Chronograph 41 Mercedes-AMG Petronas Formula One er en 41 mm kronograf i velkjent stil, som for anledningen har fått kasse av titan og tallskive med mintgrønne detaljer. Urverket er IWCs egenproduserte kaliber 69385 med automatisk opptrekk og 46 timers gangreserve.

Syns du det virker kjent er du trolig ikke alene. For nesten nøyaktig ett år siden skrev vår egen Jørgen Erdahl om samme modell, som ble presentert under fjorårets Miami Grand Prix.

«Miami Pink»

Årets versjon bærer imidlertid referanse IW388114, mot fjorårets IW388108. I dette ligger fint lite annet enn en endring av tilbehøret, som nå omfatter en rosarød gummirem i «Miami Pink» i tillegg til den mintgrønne varianten fra i fjor.


ANNONSE


Lewis Hamilton med klokke og matchende antrekk.

I følge IWC matcher fargen bekledningen til sjåførene Lewis Hamilton og George Russell, som under løpet på Miami International Autodrome vil ha detaljer i samme rosarøde farge på hanskene og skoene.

Nye Pilot’s Watch Chronograph 41 Mercedes-AMG Petronas Formula One (IW388114) er tilgjengelig i en begrenset periode på iwc.com, samt i merkets egen butikk i Miami. I motsetning til hva man kanskje skulle tro erstatter ikke nykommeren fjorårets modell, men de to referansene vil i følge merket tilbys side om side.

Klokken leveres også med mintgrønn gummirem i boksen.

Veiledende pris for nylanseringen er satt til 102.000 kroner – det samme som den eksisterende referansen med mintgrønn gummirem (og ekstra svart lærrem).


ANNONSE