Leses nå
IWC lanserer Pilot’s Watch Chronograph 41 Edition «Mercedes-AMG Petronas Formula One Team»

IWC lanserer Pilot’s Watch Chronograph 41 Edition «Mercedes-AMG Petronas Formula One Team»

  • Spesialutgave i samarbeid med det kjente Formel 1-laget.
  • Urkasse i titan og fargetoner i svart og mintgrønn.
  • Kun tilgjengelig online og med en veiledende pris på (minst) 90.000 kroner.

Med utgangspunkt i den populære og 2021-lanserte Pilot’s Watch Chronograph i 41 millimeter, kommer nå en helt ny samarbeidsmodell med Mercedes-AMG Petronas. Formel 1-laget, med førerne Lewis Hamilton og George Russell i sjåførsetene for sesongen, har vært sponset av IWC i en årrekke.

Samarbeidet mellom de to har også tidligere resultert i ymse spesialmodeller – for enten laget eller spesifikke førere – så at teamets farger gjør sin debut i publikumsfavoritten Pilot’s Watch Chronograph 41, er strengt tatt forventet.

Klokken, som ble avduket samtidig som første (og svært kjendistunge) utgave av Miami Grand Prix ble sparket i gang, går inn som lagets offisielle klokke. Det betyr at både mekanikere, hjulskiftere og kaffekokere fremover vil pryde håndleddet med nyheten.

En mintgrønn gummirem og en sort kalveskinnsrem følger med.

Oppskriften utover den mintgrønne fargen er velkjent, men legg merke til at urkassen nå er laget i titan. Den har fått en sandblåst og ru overflate, som skiller lanseringen fra eksisterende varianter i IWCs kolleksjon. Det passer konseptet godt, all den tid titan er både lett og sterkt, og mye benyttet i nettopp bil- og racingindustrien. Høyden beholdes på 14,6 millimeter og vanntettheten er på fornuftige 100 meter.

På innsiden av safirglasset i baklokket finner man IWCs eget 69385, som gjorde sin debut i fjor. Det betyr et robust urverk med moderne egenskaper, 46 timer gangreserve og en pen, men også ganske tydelig industriell finish.


ANNONSE


Titan, mintgrønt og sort.

IWC har (dessverre) virkelig strammet skruen for hvilke produkter som selges via ordinære forhandlere, så også med denne nyheten. Klokken oppgis som en «online only» og kan bestilles på de offisielle nettsidene. Oppgitt veiledende pris er på 90.000 kroner, og det virker som om norsk mva da kommer i tillegg, uten at vi har klart å få det helt bekreftet.

Les også...


ANNONSE