Leses nå
Introduserer HYT Skull Red Eye

Introduserer HYT Skull Red Eye


Lik Tidssonen.no på Facebook og hold deg oppdatert på siste nytt fra urenes verden!

Hodeskalle-temaet har definitivt vært en av de villere og mest polariserende påfunnene i urverdenen de siste årene.  Flere av kjente produsenter har slengt seg på bølgen, og hodeskalle-inspirerte ur finnes blant annet fra merker som Bell & Ross, Hublot, Perrelet, Romain Jerome, Speake-Marin og Richard Mille. Elsk eller hat det?

HYT Skull Red Eye kombinerer haute horlogerie-produsenten HYTs unike væskebaserte tidsvisningsmekanisme med et hodeskalle-inspirert ytre som i realiteten trekker tankene mer mot superhelten Iron Man, fremfor Jolly Roger.

HYT Skull Red Eye

Modellen, som tydelig bygger på deres etter hvert velkjente HYT H1-modell, hva angår både ytre dimensjoner og mekaniske indre. Den deler derfor tekniske likheter med HYT H1 Alumen Blue som vi tok en nærmere kikk på her. Diameteren er voksne 51 mm, og urkassen kombinerer svart DLC titan og 5N gull med tre ulike finisher. Rødt er en gjennomgangsfarge som benyttes både i urets fargede safirkrystall i baklokket, krystallen under hodeskallen, og i den tidsindikerende væsken.


ANNONSE


hyt_skull_red_eye_back

Det er tydelig at praktisk funksjonalitet har måttet vike til fordel for design. I forhold til de andre urene i kolleksjonen er HYT Skull Red Eye i lang høyere grad et «statement» og et smykke.

Dette understrekes av det faktum at funksjonene kun omfatter timesvisning via den røde væsken og sekunder som indikeres av den roterende tavlen i hodeskallens venstre. I det andre øyet finner vi en indikator for urverkets gangreserve.

Urverket er basert på det samme man finner i HYT H1.
Urverket er basert på det samme man finner i HYT H1.

HYT Skull Red Eye er utvilsomt et ur for spesielt interessert og dette reflekteres også antallet og prisingen: Modellen er kun tilgjengelig i 25 eksemplarer på verdensbasis, og prisen er «upon request».

Noen spesifikasjoner:

  • Modell: HYT Skull Red Eye, ref. 151-DG-42-RF-AB
  • Det ytre: Urkasse i svart DLC titan og 5N gull, diameter 51 mm, 17,9 mm tykkelse, ,safirkrystall i front og baklokk, vannresistant 50 m, svart rem i alligatorskinn med enkel spenne i svart DLC titan.
  • Det indre: Håndtrukket mekanisk HYT kaliber, 28.800 vph (4 Hz), ca. 65 timer gangreserve.
  • Funksjoner: Timevisning via væske, sekunder og indikator for gangreserve.

ANNONSE


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.