Leses nå
Girard-Perregaux tilbake i Norge

Girard-Perregaux tilbake i Norge

Det sveitsiske prestisjemerket Girard-Perregaux er tilbake i Norge etter nesten 3 års fravær.

Få merker kan matche Girard-Perregaux sin imponerende track record de siste årene, med utmerkelser for sine eksklusive haute horlogerie-kreasjoner i GPHG både i år og i 2013. Dessverre har merket vært borte fra det norske markedet siden tidlig i 2013.

Nå er ventetiden imidlertid over, og Girard-Perregaux er endelig på plass med nytt autorisert norsk utsalgssted. Det er Thune i Stortingsgaten, som siden slutten av mars har jobbet med å reintrodusere det ærverdige sveitsiske urmerket.

girard-perregaux-thune-jewelry-watches-06401

Girard-Perregaux-klokkene har vært på plass siden juli, kun få måneder etter at Thune flyttet inn i deres nye flaggskipforretning i Stortingsgaten 6, etter over 150 år på Egertorget. I følge avdelingssjef for ur, Christer Vingan, har mottakelsen av merket til nå gått over all forventning.

Introduksjonen av Girard-Perregaux er ikke tilfeldig, men markerer Thune sin klare intensjon om ha en sterk urprofil i den nye flaggskipforretningen. Prestisjemerket er også en tydelig nysatsning oppover hva prisklasse og status angår, og etter sigende vil Girard-Perregaux snart få selskap av en velrespektert (og velfinisjert) tysker. Begge merkene ventes å være på plass med egne shop-in-shop-løsninger over nyttår.

For et merke som Girard-Perregaux, hvor innsiden av urene stort sett er in-house, er spørsmålet om servicemuligheter noe som bør tas på alvor. Ifølge Vingan, har Thune i Stortingsgaten både urmaker i forretningen, samt avtale med Urmakermester Erik Ødegaard i Sarpsborg. Sistnevnte er mangeårig offisielt servicesenter for Girard-Perregaux. Dermed ligger forholdene til rette for akseptable servicetider.

Sammen med årets øvrige introduksjoner av A. Lange & Söhne og Blancpain, er dermed mange av de viktigste urmerkene nå representert i Norge.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.