Leses nå
Evolusjonshorologi – møt nye Bell & Ross BR 03

Evolusjonshorologi – møt nye Bell & Ross BR 03

Bell & Ross presenterer en ny generasjon av den ikoniske BR 03.

I 2005 skrev Bell & Ross klokkehistorie med lanseringen av BR 01. Med et unikt design inspirert av cockpit-instrumentene i jagerfly, representerte modellen en moderne tolkning av en klassisk pilotklokke. Året etter trakk Bell & Ross sløret av søskenmodellen BR 03, hvor den særegne klokken ble gjort mer tilgjengelig ved å krympe størrelsen fra 46 til 42 mm.

Trender har kommet og gått, men BR 03 har bestått. Nå oppdateres den firkantede kultklassikeren med et videreforedlet eksteriør og nytt urverk.

Fra cockpiten til håndleddet

Bell & Ross har respektert det ikoniske designet, men har jobbet med proporsjonene og detaljene. Størrelsen er redusert til 41 x 41 mm, og kassen er 9,65 mm tykk. Remfestene er smalnet fra 4,5 til 4 mm, som bidrar til et nettere uttrykk.

Andre subtile endringer omfatter rundere hjørner og mer raffinerte overganger mellom flatene. Resultatet er den mest raffinerte tolkningen av BR 03 til nå, med høy bærekomfort også på mellomstore og slanke håndledd.

Åtte ulike varianter

Tradisjonen tro kommer BR 03 i flere ulike variasjoner, hvor forskjellige fargepaletter og materialer gir hver klokke særpreg og en distinkt stil.

BR 03 Black Steel, Golden Heritage, Copper og Blue Steel kommer alle med kasse i naturlig rustfritt stål, hvor overflatene har en kombinasjonen av polert og børstet finish.

Bell & Ross tilbyr også variantene Black Matte, Heritage, Military Ceramic og Phantom, som alle har kasse av teknisk keramikk. Her kombineres «stealthy» estetikk med en hard ripesikker overflate.

Utvalgte modeller fra kolleksjonen er eksklusivt tilgjengelig hos Thune Stortingsgaten, Urmaker Larsen Strømmen og Lervik Ur.

Ekte verktøyklokke

Glasset er laget av ripesikker safir, som er antirefleks-behandlet for optimal lesbarhet under alle forhold. Og selv om BR 03 er en pilotklokke, er vannresistensen på 100 meter.

Urverket er et mekanisk BR-CAL.302, som er Bell & Ross’ versjon av Sellita SW300-1. Det selvtrekkende verket har nå en gangreserve på 54 timer – en økning på hele 16 timer fra forrige generasjon av BR 03.

Bell & Ross BR 03 starter veiledende fra 42.550 kroner veiledende i rustfritt stål, eller fra 48.300 kroner i keramikk.

Utvalgte klokker er eksklusivt tilgjengelig hos Thune Stortingsgaten, Urmaker Larsen Strømmen og Lervik Ur, som er autoriserte forhandlere av Bell & Ross.