Leses nå
Geneva Watch Days avholdes i august

Geneva Watch Days avholdes i august

Årets eneste sveitsiske «klokkemesse» vil finne sted på sensommeren.

Etter kanselleringene av både Watches & Wonders (tidligere SIHH) og Baselworld, meldte vi i mars om at en ny gruppering av merker la hodene sammen om en desentralisert klokkemesse i Genève. Blant initiativtakerne var etablerte navn som Bulgari, Breitling, Girard-Perregaux, H. Moser & Cie. og Ulysse Nardin. Arrangementet skulle i utgangspunktet gå av stabelen fra 26. til 29. april – som ikke overraskende ble skjøvet frem til 26. til 29. august kort tid etter den opprinnelige kunngjøringen.

Langt mer overraskende er det at Geneva Watch Days faktisk ser ut til å skulle gå som planlagt. Før helgen bekreftet arrangementets styringskomité at Geneva Watch Days er i rute for åpning onsdag 26. august. Fremfor én stor utstillingshall (som i disse koronatider fortsatt er en umulighet) vil deltakende merker kjøre separate utstillinger, kundemøter og aktiviteter i egne boutiques, hoteller eller andre mindre lokaler.

Bulgari og CEO Jean-Christophe Babin er blant pådriverne for Geneva Watch Days. (Bilde: Bulgari)

På den offisielle nettsiden ligger allerede et tentativt program, samt en oversikt over deltakende merker. I tillegg til de vi nevnte innledningsvis er De Bethune, Gerald Genta, MB&F og Urwerk listet som «Founding Partners», mens HYT, Louis Moinet og Maurice Lacroix er inne som «Associated Brands». Bekreftet støtte fra byen og kantonet Genève er fremhevet flere ganger, og gir en viss forsikring om arrangementets gjennomførbarhet.

Både de respektive merkenes forhandlere og utvalgte medier står på gjestelisten. Inntil videre ser det ikke ut til at arrangementet vil være åpent for det øvrige publikum. Tidssonen har allerede mottatt en presseinvitasjon, men med gjeldende reiseråd er vår deltakelse usannsynlig. Uansett vil vi dekke nylanseringene som forventes å komme i det aktuelle tidsrommet.

Mer informasjon om Geneva Watch Days 2020 er tilgjengelig på gva-watch-days.com.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!