Sydentur – all-inclusive eller ikke?

Kjør på med AI, som du sier så er det halv pris enn hva du regner med å bruke ute.
Så du kan jo alltids ta noen dager på resturant.
Tenk på alt stresset du unngår med å slippe å stikke bort på butikken for å kjøpe frokost / lunsj / middag.
Eller å betale for ting når du er i baren/isbaren.
550,- / pr dag for latere dager er det vel verdt?

Maten/drikken skal jo stå i stil med hotellklassen du booker. Hvis ikke kan du jo alltids klage i etterkant. Er vel flere eksempler på at folk har fått avslag pga dette.
 
For oss så utgjør matopplevelsene under de korte ferieukene såpass mye at vi konsekvent har valgt det bort. Har barn på 10 og 13 nå, men praksisen har vi bedrevet siden de var små. Variasjon og valgfrihet betyr i så måte mye. Tror det i bunn og grunn koker ned til hvor opptatt man er av mat generelt, samt hva man ønsker å bruke av midler på dette under ferien:)
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: Seikomann
Vi var på Samos i fjor. Da valgte vi halvpensjon. Vi fikk da en suveren frokost som var et av dagens høydepunkt med flott utvalg og en rolig start sammen med barna, som da var 5 og 3. Skal nevnes at de er glade i mat og spiser det aller meste. I tillegg hadde vi lunsj der, den var så där. Fordelen var at man slapp å bryte opp midt i bading, soling osv. med et bybesøk. Men, middagen var alltid i byen, som var et kvarters gåtur unna. Da fikk vi en hyggelig kveld i byen med ulikt å se på samt noen gode restauranter og en fin gåtur frem og tilbake. En perfekt kombinasjon, egentlig. All-inclusive MÅ være helt überklasse for ikke å bli kjedelig, men til tross for det må du i kø osv. Jeg velger ikke det igjen, har prøvd det for noen år siden og det ble kjønnsløst.
 
  • Liker
Reaksjoner: Callahan
Må si meg temmelig enig der. Fant et par veldig gode restauranter og. Den ene i bakken i sidegaten midt i gata ned til havna, samt den like ved hotellet på vi inn til sentrum. Utrolig rolig og deilig sted.
 
Fornøyd med beslutningen om å droppe AI.

Frokost og lunsj består av ferske brødvarer og spansk spekemat på balkongen. Ungene veksler mellom frokostblanding og brød.

Middagene blir på restauranter inne i sentrum. Mye god mat. Prisnivået helt ok.

Spaserte gjennom buffetområdet idag. Bråkete og lite inspirerende. Maten så dog bra ut.

Liker å kunne spise lunsj i leiligheten når solen er på det sterkeste 13-14 slik at barna ikke blir helt svidd. Så får vi også en timeout fra ekstreme folkemengder.
 
Samme erfaring og konklusjon som vi har gjort!
I tillegg har vi lært oss at synet som regel bedrar på de overfylte buffetdiskene.
 
  • Liker
Reaksjoner: Utinaturen