Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Marsutfordring - Kun bruke ett armbåndsur i 31 døgn på rad

Reg.
12. november 2019
Innlegg
30
Sted
Skedsmo
Det er vel ingen menn som lider av å måtte gå med samme klokke en hel måned. Kjør på med øredobber og ringer også, hvis, det er så viktig å spjåke seg ut verre enn en dame. Minner om at verdens rikeste mann "bærer" en Casio til en tusenlapp.
Vil herved dementere mitt eget innlegg og be om unnskyldning for idiot-oppførsel. Vil samtidig berømme det fine innlegget. Får ikke sagt noe annet enn unnskyld, og håper jeg fortsatt er akseptert på forumet. Det jeg sa representerer ikke det jeg mener. Jeg hadde en dårlig dag.
 
Reg.
8. mars 2018
Innlegg
311
Sted
Hareid
Puster bare liv i tråden igjen for å påpeke at den nesten har gjort meg til en One Watch Guy; nå som april lakker mot enden har jeg fortsatt en 2201.50 - Omega Planet Ocean 42mm, c.2500 - på håndleddet, der den har vært trygt plassert siden slutten av februar.

Det nærmeste den har kommet å bli detronisert var da jeg hadde bruk for en kronograf noen timer - men man har da to håndledd, så det lot seg løse med en Speedmaster på det andre håndleddet...

Hm. Mistenker at det kan bli utfordringer når jeg får tilbake et ur fra service om et par uker - en nyy-yydelig syttitallsjuvél (i mine øyne) - en Tissot Navigator Chrono...
 
  • Liker
Reaksjoner: Larsnie og robert A