Lesebrett

Jeg har en tendens til å holde meg til faktabaserte bøker, de inneholder ofte et kart eller noen bilder om temaet. Hvordan fungerer det på lesebrett?

-Det kommer an på. Det er veldig opp og ned hvor god jobb hvem som enn har forberedt boken for nedlasting har gjort.

Det er ingen tvil om at Kindle kan tilby fantastisk detaljerte illustrasjoner med gode gradienter. Det er ei heller tvil om at jeg har mange ebøker med en bittesmå, uleselige illustrasjoner - så den tekniske platformen er utvilsomt god nok. Det handler om vilje.

Til fagbøker er forøvrig Kindle DX uovertruffen om du finner tak i en; 9,7" skjerm er en nytelse straks en tabell eller et kart dukker opp.
 
Snart nytt hus med betraktelig færre bokhyller. Jeg har kjørt femogtyve sekker med bøker til mitt allerede overfylte favorittantikvariat og lovet kona at det fra nå av blir tilnærmet én inn=én ut - regime hva bøker angår. (Det har jo fungert prikkfritt for klokkeboksen. Hahahahahahaha. Hulk) Jeg har derfor motvillig kommet til at jeg bør kjøpe et lesebrett, og tenkte jeg skulle høre om noen av de glupe menneskene her inne har erfaringer å dele. Er det bare Kindle som gjelder? Er det problemfritt å lese norske bøker på Kindle? Hvilket brett vil passe best for en EDB-tungnem middelaldrende mann med lav frustrasjonsterskel for oppdateringer, syntaks error og desslike?
Hvilke antikvariat i Oslo / Bærum tar imot bøker? Er i en flytteprosess.
 
Cover mottatt. Kan ikke si annet enn at det er idioti å kjøpe her-på-berget til 400+
Denne kostet snaue 6AUD (40NOK)
og passer fint, også magnet i cover så den vekker opp brettet når jeg åpner.
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https://www.ebay.com.au/ulk/itm/223290378300


IMG_20190215_075529.jpg
IMG_20190215_075538.jpg
 
  • Liker
Reaksjoner: raknes