Hvordan vinne mot Silicon Valley?

Anbefaler derfod alle som bruker briller til å ikke være gnetne, og kjøpe for antirefleks med bluelight-blocker i brillene sine...
 
Hehehehehehehe.....Det hadde jeg aldri tenkt....:D:D:D
Twitter.jpg

http://thehill.com/policy/technolog...y-i-fully-admit-our-bias-is-more-left-leaning
 
  • Liker
Reaksjoner: Sjø og Kohe321
Big Tech mister vinden sin på markedet og her er hovedgrunnen tenker jeg.
Men det forblir min mening...

Saftig memo fra en Senior FB Ingeniør som kom ut i NY-Times og starter sånn...

-“We Have a Problem with Political Diversity”

THE PROBLEM
We are a political monoculture that’s intolerant of different views.
We claim to welcome all perspectives, but are quick to attack—often in mobs—anyone who presents a view that appears to be in opposition to left-leaning ideology. We throw labels that end in *obe and *ist at each other, attacking each other’s character rather than their ideas.
We do this so consistently that employees are afraid to say anything when they disagree with what’s around them politically.
HR has told me that this is not a rare concern, and I’ve personally gotten over a hundred messages to that effect. Your colleagues are afraid because they know that they — not their ideas — will be attacked. They know that all the talk
of “openness to different perspectives” does not apply to causes of “social justice,” immigration,“diversity”, and “equality.” On this issues, you can either keep quiet or sacrifice your reputation."


https://www.nytimes.com/2018/08/28/technology/inside-facebook-employees-political-bias.html


På side kan jeg si at millioner av Vietnamesere har forlatt FB og sender sånne bilder på andre sosiale medier: de kritiserer regimen sin og FB politikken.
FB.jpg


Vi får se hvordan det utvikler seg men jeg personlig tror på at Big Tech/Silicon Valley har sett sin "Peak".
 
@Hammerfjord Facebook, Twitter, Youtube osv. kommer til å sensurere og regulere seg selv i senk om de fortsetter ned denne veien, hvor de i økende grad enten totalt bannlyser eller "skyggebannlyser" stemmer de ikke liker. Med andre ord, alle til høyre for Lenin. Det er et voksende behov for en plattform som er hundre prosent dedikert til ytringsfrihet og samtidig gjennomsiktig i måten den blir moderert og drevet på, og jeg håper en stor ny aktør snart kan bryte igjennom med en slik modell. Selv store selskaper kan gå i bakken over natten om noe nytt og objektivt bedre kommer på banen. Vi husker hvordan det gikk med MySpace.

Dessverre tror jeg ikke noen av de alternative plattformene vi ser i dag, som Gab, Minds eller BitChute, har det som kreves for å kunne bli et reelt alternativ på lang sikt.

Det er forøvrig skummelt hvordan EU planlegger å implementere et obligatorisk filter til alle nettleverandører som ved hjelp av en algoritme vil diktere hvilket innhold man får se. Etter hva jeg forstår så er de bekymret for den kulturelle kraften som internett-memes har vist seg å ha. Internett er i sin essens fri fly av informasjon, og med en gang man setter inn et filter mellom hver bruker og resten av verden, så er det slutt.
 
Redigert:
@Hammerfjord Facebook, Twitter, Youtube osv. kommer til å sensurere og regulere seg selv i senk om de fortsetter ned denne veien, hvor de i økende grad enten totalt bannlyser eller "skyggebannlyser" stemmer de ikke liker. Det vil si, alle til høyre for Lenin. Det er et voksende behov for en plattform som er hundre prosent dedikert til ytringsfrihet og samtidig gjennomsiktig i måten den blir moderert og drevet på, og jeg håper en stor ny aktør snart kan bryte igjennom med en slik modell. Selv store selskaper kan gå i bakken over natten om noe nytt og objektivt bedre kommer på banen. Vi husker hvordan det gikk med MySpace.

Dessverre tror jeg ikke noen av de alternative plattformene vi ser i dag, som Gab, Minds eller BitChute, har det som kreves for å kunne bli et reelt alternativ på lang sikt.

Det er forøvrig skummelt hvordan EU planlegger å implementere et obligatorisk filter til alle nettleverandører som ved hjelp av en algoritme vil diktere hvilket innhold man får se. Etter hva jeg forstår så er de bekymret for den kulturelle kraften i internett-memes. Internett er i sin essens fri fly av informasjon, og med en gang man setter inn et filter mellom hver bruker og resten av verden som dikterer hva de får se, og hva verden får se fra brukeren, så er det slutt.


Verre kommer gjennom EU med utnyttelsen av GDPR for mer internett kontroll.
Les der:
https://www.armstrongeconomics.com/...-broadcaster-license-to-have-youtube-channel/

EU er starten av hele post WW2 agenda med kontinentale og føderale unioner som skulle bygge seg gjennom handelsavtavtaler.
Og nå viser de sin ledende role gjennom en artikkel fra Heiko Mass, Tysklands utenrisksminister og medlem av SPD.
Den må leses...
https://global.handelsblatt.com/opi...heiko-maas-europe-956306#.W30v1EXjSfI.twitter

Nå er det mange som sier at disse kontinentale unioner er en "konspirasjonsteori", spesielt angående den Nord-Amerikanske unionen, men jeg fant spor av prosjektene overalt.

En Afrikansk Unionen er i full sving. https://au.int/

https://www.cfr.org/report/building-north-american-community

https://www.forbes.com/sites/nathan...a-become-the-new-european-union/#1aa1d486456c

https://www.nytimes.com/2005/12/16/opinion/an-asian-union-not-yet.html

Og som vi vet, ingenting gikk som planlagt men EU gir seg ikke med sin sentralisering.

Det er ikke mulig å få kontroll over internett og disse direktiver bare viser at noen føler seg truet.
 
  • Liker
Reaksjoner: Sjø og Kohe321
"Dessverre tror jeg ikke noen av de alternative plattformene vi ser i dag, som Gab, Minds eller BitChute, har det som kreves for å kunne bli et reelt alternativ på lang sikt."

@Kohe321 Hvem vet...
For min del flyttet jeg vekk fra FB til Minds pga konstant sensur : de likte ikke at jeg kritiserte EU med sine egne dokumenter, spesielt på nettverkene som tilhørte EU land.
Minds er greit men det er en mindre plattform som er bare 3 år gammel.
Der så vi plutselig "halv av Vietnam" som kom ikke så lenge siden.
Mer det skal bli sensur på de store og mer folk skal flytte til andre alternativer.
Den unge generasjonen skal aldri godkjenne at internett blir styrt av en oligarki som vil tvinge sine meninger om fremtiden: en ny type krig er allerede startet og den ruller seg ut på nettet.

Jeg forventer mer skatt/bot, mer sensur, mer regelverk styrt i lag med Silicon Valleys gigantene.
Skruene skal stramme seg overalt.
Studerer du den sosiale og økonomiske Romersk historie skal du finne mange fellestrekk og vi vet hvordan det ender.
Angående EU...Vel, jeg gir de 5 år maks før sømmene rakner sammen.
 
  • Liker
Reaksjoner: Sjø og Kohe321
Synsam tilbyr en coating som skal filtrere bort en del blått lys.

Nye briller med slikt filter har jeg nå hatt i seks dager.
Ikkje Braa!!
Funker ok, men bare foran en skjerm. Men ute i det fri, så reflekterer det masse lys på baksiden/innsiden av brilleglasset, som gjør at man blir blendet. Dette lyset er blålilla. Så jeg kommer til å bytte tilbake til vanlige semi-progressive brilleglass, uten filter.
 
  • Liker
Reaksjoner: Sjø
Vis vedlegg 110724

Trodde dette handlet om klokker og ikke konspirasjonsteorier

Du ser konspirasjonsteorier overalt som vanlig. Leste du lenkene? Det tror jeg ikke.
Gidder du ikke å klikke på lenkene kan du nok avstå fra å kommentere de.

Og der i denne tråden, snakker vi ikke om klokker.

På side:
Du har vært på ryggen min siden 2012: angående alt mulig, til og med KLOKKER.
Ikke tro på at jeg har glemt deg og postene dine mens du skiftet profillnavnet ditt: jeg har mye mer minne enn de fleste.
 
Nye briller med slikt filter har jeg nå hatt i seks dager.
Ikkje Braa!!
Funker ok, men bare foran en skjerm. Men ute i det fri, så reflekterer det masse lys på baksiden/innsiden av brilleglasset, som gjør at man blir blendet. Dette lyset er blålilla. Så jeg kommer til å bytte tilbake til vanlige semi-progressive brilleglass, uten filter.

Prøv F.lux J
Jeg bruker selv mye Darkroom effekten.
https://justgetflux.com/