Høstdepresjon

Inne hos det aller helligste finner man The Breguet Sympathique N°13. Mer i detaljer kan du lese om her hos Hodinkee
Enkelt forklart er dette en dockingstasjon for ditt armbåndsur. Denne vil trekke opp armbåndsuret mens du f.eks. sover, eller tar av den etter en lang dag på jobben. Dagen etter er den fult opptrukket og timer og minutter er synkronisert, og du er klar for nye eventyr.
Dockingstasjonen om jeg får kalle den det, viser timer, minutter, måned, dag, dato, månefase og equation of time, termometer og power reserve.
Armbåndsuret til Sympathique N°13. har 30 minutters repeater.
IMG_1729.JPG
IMG_1731.JPG
IMG_1740.JPG
IMG_1742.JPG
IMG_1747.JPG
 
2xIncoming
En vintage grail. Den andre er boxfresh grail.
Kan røpe at den nye er det kun produsert fem av i denne farge- og materialkombinasjonen. Totalt produsert 10 stk. Produsenten er independent, med en snau årlig produksjon på ca. 120-150 klokker.
Håper at klokken er på armen i løpet av august, siden planen er å hente den hos forhandler i utlandet. I mens nyter jeg ferien i syden.
A76140EC-F49D-4D54-B742-5675F00153BD.jpeg
 
Har vist glemt å "unboxe" den første klokken.
Den første klokken er en Rolex Explorer II 1655 fra 1980. Alt er OE, foruten nytt plexiglass og ny lenke, lås og endeledd som er fra 1990.
photo_2018-07-30_15-51-10.jpg
photo_2018-08-05_11-05-59.jpg
photo_2018-08-05_11-06-39.jpg
 
Redigert:
Første gang på sikkert 10-15 flights så blir vi forsinket inn til Standsted. Det samme skjer med Stansted-Expressen, siden det viser seg å være en brite som finner det for godt å vandre på togsporene. 1.5 time forsinket inn blir vi totalt. Noen som gjør at den planlagte lunsjen går i vasken.

IMG_4836.JPG
IMG_4837.JPG
camphoto_341603450.JPG
IMG_4841.JPG
camphoto_579758561.JPG
 
Redigert:
Som plaster på såret spiser vi en enkel lunsj på Club´n på Le Méridien.
Oppgraderingen er verdt hver krone. Her spiser og drikker man "gratis". Her serveres kontinental frokost, lunsj, småretter som mini-hamburger, tapas, snitter, ostefat, drinker osv. Skulle man ha noen spesielle ønsker, så skaffer de det meste.
camphoto_684387517.JPG
camphoto_342241519 2.JPG
 
Første stop ble en ny pub for oss som ligger Beak Street ved Carnaby; Old Coffe House.
Hyggelig pub med masse lokalt øl. Ble en rolig bitter for min del, mens fruen safer med half pint 1664 Kronenburg.
Legg merke til skiltet i puben på nederste bilde :)
camphoto_1932422408.JPG
camphoto_1144747756.JPG
 
Siden lunsjavtaler gikk i vasken, dro vi på Wright Brothers Soho for østers og skumpa.
Været var heller ikke på vår side. Styrtregn i London er kanskje ikke det mest hyggelige. Men bedre enn 34 grader og vindstille spør du meg.
Flaske skumpa, som for denne gangen ble en NV, Piper-Heidsieck. Nydelig til østers!
Vi valgte tre forskjellige østers. Céline fra Saint Coulomb, Brittany i Frankrike, Cumbrae fra West Kilbride i Skottland, og Carlingford, County Louth, Irland. Sistnevnte var helt magisk. Nydelig, elegant, kjøttfull og søt med en mineralsk touch. Sammen med Piper-Heidsieck, så ble det rett og slett "knull i munn"!

IMG_4858.JPG
IMG_4860.JPG
IMG_4863.JPG
IMG_4864.JPG
IMG_4866.JPG