Godt inspirert av Clare Smyth.
Droppet sopp og spinat som jeg ikke hadde, eddik ble byttet med en halv sitron fra i går, stangselleri ble erstattet med purreløk som lå pent i kjøleskapet. Min lokale pastapusher Pasta Fresca var tom for hjemmelagd kyllingkraft da jeg gikk forbi så jukset med greier fra et glass med kyllingfond. Stekte en lårfilet av kylling som var til overs, hadde egentlig ikke trengt den, men fikk grei fond i pannen i det minste. Kunne nok servert den enda litt mer sausete, men dette funket knallbra. Fint å steke pastaen litt før væske går oppi.
Droppet sopp og spinat som jeg ikke hadde, eddik ble byttet med en halv sitron fra i går, stangselleri ble erstattet med purreløk som lå pent i kjøleskapet. Min lokale pastapusher Pasta Fresca var tom for hjemmelagd kyllingkraft da jeg gikk forbi så jukset med greier fra et glass med kyllingfond. Stekte en lårfilet av kylling som var til overs, hadde egentlig ikke trengt den, men fikk grei fond i pannen i det minste. Kunne nok servert den enda litt mer sausete, men dette funket knallbra. Fint å steke pastaen litt før væske går oppi.

Redigert: