Basel 2016: Ny Rolex Daytona i stål, keramisk bezel

Ikke for å spolere gleden til dere som har bestilt den nye, for den er flott, men etter å ha kikket på diverse bilder og filmer nå så foretrekker jeg fortsatt 116520.
 
  • Liker
Reaksjoner: Frost
Jeg er også litt usikker. Men dette vet vi egentlig ikke før vi har sett den/de i levende live.

Den har forresten nå blitt Superlative Chronometer Certified etter den nye standarden Rolex har satt. (+2/-2 sek).
Egentlig trodde jeg 116520 også var Superlative, men leser det som en nyhet her: http://www.ablogtowatch.com/new-rolex-cosmograph-daytona-watch-cerachrom-bezel/

Alle klokker merket Superlative Chronometer Certified er nettopp det. I fjor strammet Rolex inn sertifiseringen uten å nanvgi den noe annet, men legge ved en grønn og ikke rød tag. Så sålenge 116520 har grønn tag er den sertifisert etter ny standard. Samtidig er verket det samme (4130).... siste oppgradering er den blå balansefjæra i parachrom, og det er flere år siden. Rolex sier fjæra ble oppfunnet i 2005. Bedreviterne på TRF mener den ble malt blå i 2005, men oppfunnet i 2000, og at alle 4130 har den. Tja, selv stoler jeg på Rolex' egne hjemmeside.

- http://m.rolex.com/rolex-history/2000-2013.html
- http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=203777
 
Redigert:
  • Liker
Reaksjoner: KlokkeKjell og Rød
Lurer på om det heller blir Polar Edition på meg altså ;)

bamford-watch-department-rolex-polar-edition-3.jpg
 
  • Liker
Reaksjoner: Stoffer og MrRambutan
Liker best den hvite, men den svarte gror litt etterhvert som bildene popper opp over alt. Den hvite panda skiven treffer meg mer enn den litt for svarte skiven. Hadde gjort seg med litt mer lyst ser jeg for meg.
Må jeg vurdere å selge Suben for å kanskje finansiere hvit skivet Daytona? Som nevnt så passer Daytona en smule bedre på døtre enn helsvart Sub. :rolleyes:
 
Det som er så deilig, er uansett om man velger hvit eller sort skive, så kan det fikses i etterkant for en billig penge!
 
Stå på listen og vent med Nixon til feriepengene kommer. På den tiden er det ofte 95 % rabatt også. Ubercoole sommerklokker ;)