Dagens middag

Det ble tørrmodnet entrecôte hos Le Bistro.
Veldig fornøyd med både mat, deilig rødvin og tipp-topp service.
IMG_9020.jpeg
IMG_9026.jpeg
 
I dag følte man for å lage asiatiskinspirert indrefilet med stekt ris og litt stingy saus og hakkede peanøtter. Kjøttet er så mørnet ar det nesten faller fra hverandre. Ble ikke så gæli. :)
IMG_4983.jpeg

IMG_4986.jpeg


IMG_4989.jpeg

IMG_4991.jpeg
 
Redigert:
Obligatorisk etter å ha stekt kjøtt: Lage saus fra smakene i panna og klar til neste middag.

IMG_4992.jpeg

IMG_4993.jpeg

IMG_4994.jpeg

IMG_4995.jpeg

IMG_4996.jpeg

IMG_4998.jpeg

IMG_5002.jpeg

IMG_5003.jpeg


IMG_5009.jpeg



Nydelig, silet og fyldig smaksrik saus til neste middag. Krever så lite innsats for god saus, og så kaster man ingenting etter måltidet:

IMG_5011.jpeg