Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Australske Erroyl lanserer ny trippelkalender til en attraktiv pris.

Det australske klokkemerket Erroyl er en av flere ferskinger som har dukket opp i de lavere prisklassene de siste årene. Tidssonen er blant de som jubler over økt konkurranse i disse segmentene, og tilgjengelig klokker med mekaniske urverk ser vi gjerne mer av. Tidligere i år hadde vi merkets første modell inne til test, som imponerte med å levere mye mekanisk klokkeglede for pengene.

erroyl-regent-07

Nå lanserer Erroyl den nye Regent Collection, som nok en gang tar sikte på å levere mye «bang for the buck». Klokkene kan i første omgang forhåndsbestilles med estimert levering i januar 2016, til en introduksjonspris på 499 australske dollar. Etter dette vil prisen øke marginalt til 512 australske dollar.

Den nye Regent-kolleksjonen består av totalt 3 ulike varianter, som har fått navnene Regent Luna (stål med hvit urskive), Regent Nero (stål med svart urskive) og Regent Aurum (belagt rødt gull på stål med hvit urskive).

Samtlige av variantene deler en urkasse som måler 42 mm i diameter, med en tykkelse på 12 mm. I front finner vi en riperesistant safirkrystall med antirefleksbehandlet underside, mens baklokket er av den faste sorten. Vannresistanten er oppgitt til 100 meter, noe som slettes ikke er ille for denne typen ur.

Stilmessig er det snakk om et klassisk-inspirert design, med Dauphine-visere og sunray urskive med et konsentrisk sirkeldesign. Funksjonsmessig byr Erroyl denne gangen på en trippelkalender med visning av dato, dag og måned. Dette muliggjøres av et selvtrekkende mekanisk Miyota kaliber 9122, som har en gangreserve på omkring 40 timer. En mekanisk trippelkalender i denne prisklassen er ikke akkurat daglig kost.

erroyl-regent-10

Alle Regent-modellene leveres med skinnrem av ekte italiensk «crazy horse» lær, og med matchende dobbel foldespenne.

I følge Erroyl sin CEO, Wes Knight, har Erroyl klokkene hittil gjort det svært bra i Norge, så det blir spennende å se om også de nye Regent-modellene vil bli en like stort suksess blant norske kjøpere.

Mer informasjon og forhåndsbestilling er tilgjengelig på erroyl.com.

erroyl-regent-12

Ingen kommentarer

Kommenter

Your email address will not be published.