Leses nå
Doxa får ny skandinavisk distributør

Doxa får ny skandinavisk distributør

Henning Stæhr A/S får distribusjonen av Doxa i Norge, Sverige og Danmark.

Rett før de fleste av oss tok på seg finstasen kunngjorde Doxa at merket har fått en ny distributør i Skandinavia. Fra og med 1. juni er det Henning Stæhr A/S som nå representerer det sveitsiske merket i Norge, Sverige og Danmark.

Henning Stæhr A/S – eller bare Stæhr som de fleste i bransjen kjenner selskapet som – er et dansk familieeid foretak med base i Gentofte utenfor København. Fra før representerer Stæhr merker som Oris, Norqain, Bulova og Casio.

Doxa Sub 200 i turkis utførelse. Les også vår test her. Foto: Jørgen Erdahl

I Norge har Doxa de seneste årene vært tilgjengelig via nettbutikken Swiss Time, som også har sittet på distribusjonsretten i det norske markedet. Til Tidssonen forteller daglig leder Henning Sømoen at Swiss Time ble for små i konkurranse med de større aktørene, og at han har forståelse for at Doxa nå velger en annen vei.

Også Swiss Time går nå en annen vei, og kommer ikke til å fortsette med det sveitsiske merket. Hvilke norske butikker som skal føre Doxa har Stæhr ennå ikke offentliggjort, men etter det Tidssonen kjenner til vil antallet forhandlere være begrenset, og med fokus på å etablere med riktige fremfor flest mulige forhandlere.


ANNONSE