Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Bruvik lanserer ny helmekanisk klokke

Bruvik lanserer ny helmekanisk klokke

Mange av Tidssonens lesere kjenner nok til klokkemerket Bruvik Fine Timepieces, som ble lansert av Haugesund-baserte Rune Bruvik i 2009. Med norsk design og sveitisk håndverk har Bruvik fått formidabel oppmerksomhet i her hjemme så vel som utlandet, og har de siste årene representert Norge på klokkemessen i Basel.

Bruvik lanserer nå en variasjon på fjorårets nyhet, “Fjord” – en sporty quartz-drevet GMT-modell som blant annet kunne by på et gjennomsiktig baklokk injisert med vann fra toppen av Langfoss – men denne gang som i en helmekanisk variant.

Baklokket i dobbelt safirglass er nok en gang injisert med fjordvann, og gir dessuten innsyn til et ETA 2824-2 som er dekorert med både GPS-koordinatene for fossen der vannet ble tappet, samt “612m” som indikerer høyden/punktet over fjorden vannet er hentet fra.

Urskive og visere kommer i stålfarge og koksgrått med børstet finish, og med en kassediameter på 40 mm fremstår klokken som langt mer klassisk enn sin forgjenger. I front finner vi en AR-behandlet safirkrystall, og med skrukrone er klokken vanntett til 200 meter.

Klokken vil være tilgjengelig i både høypolert stål og matt sort PVD, og remvalgene består av skinnrem, gummirem eller stållenke.

Modellen forventes i salg i juli, og den veilledende prisen er satt til kr 14 500.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.