Leses nå
Bilderapport: Oslo Swap Meet 2023

Bilderapport: Oslo Swap Meet 2023

Slik var Norges nye favorittdag for klokkeinteresserte.

Forrige uke ble den tredje utgaven av Oslo Swap Meet arrangert i hovedstaden. Grunnkonseptet var det samme som før, som en lavterskel miniutstilling for klokkeinteresserte, med muligheter for kjøp, salg og bytte.

Bak initiativet står Morten Paulsen og Torgeir Sanders. Førstenevnte er kanskje mest kjent som tidligere admin for Klokkeriet, mens sistnevnte står bak DeSanders (tidligere Cursus Watch Co.) og Horology Deck.

Arrangørene Morten Paulsen og Torgeir Sanders (f.v.). Foto: Ville Arzoglou.

Siden førsteutgaven sommeren i fjor har imidlertid arrangementet vokst. På årets utstillerliste stod klokkemerkene Bruvik, Von Doren, Bragdur, Valhalla, Radium, North Sea, DeSanders, Zeitwinkel, SUF Helsinki, Sherpa, Jurmo, Marathon, Kieser Design, Celegin, Doxa, Formex og Baume & Mercier – samt relaterte aktører som Antika, Klokkeboken, Horology Deck og Balabanoff.

I tillegg var fotograf Christian Kirkemo (også kjent som @mrlumeshot) på plass med kamera og lys. Flere besøkende benyttet anledningen til å skaffe seg noen skjønnhetsbilder av sine klokker.


ANNONSE


Klokkelandslaget var også tilstede for en live-innspilling av podcast med den danske klokkeprofilen Kristian Haagen. Episoden er like rundt hjørnet, men en ekstra bonusepisode fra Oslo Swap Meet er allerede ute på Spotify og YouTube:

I følge arrangørene var rundt 300 klokkeinteresserte innom lokalet i Skippergata. Legg til rundt 50 øvrige personer involvert i gjennomføringen, og resultatet var en dag med mye aktivitet og god stemning. Suksessen viser tydelig at konseptet Oslo Swap Meet har livets rett, og planene for en gjentakelse senere i år er allerede i gang.

Alle foto av Christian Kirkemo (@mrlumeshot), Espen Haugland (@orisfanboy) og Morten Paulsen (@pylsogram). Se også Oslo Swap Meet på Facebook og Instagram for info om neste treff.


ANNONSE