Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Bilderapport: «Guttekveld» hos Otteren Gullsmed & Urmaker

Bilderapport: «Guttekveld» hos Otteren Gullsmed & Urmaker

Årets siste måneder er preget av tradisjoner, og det norske klokkemiljøet er intet unntak.

De siste årene har Otteren Gullsmed & Urmaker i Stavanger invitert til deres etter hvert tradisjonsrike «Guttekveld», hvor stikkordene er godt selskap og visning av flotte ur.

Årets Guttekveld fant sted torsdag 27. november i deres forretning i Kirkegata 10, og med over 90 påmeldte hersker det ingen tvil om at kvelden har blitt en populær tradisjon i oljebyen.

I et tettpakket lokale viste Bas fra IWC frem en rekke godbiter, hvor årets Aquatimer-nyheter hadde selskap av mer sjeldne og kompliserte modeller som Portuguese Perpetual Calendar i rødt gull og IWCs spesielle Portuguese Tourbillon Mystére Rètrograde i platina.

Bulgari («Bvlgari») er et merke som er litt ukjent for mange, men som eier av merkene Daniel Roth og Gerald Genta (begge nå representert under Bulgari-navnet), er det et merke som trolig fortjener mer oppmerksomhet. Oliver fra Bulgari hadde med seg et lite utvalgt modeller fra merket, og mange benyttet anledningen til å bli litt bedre kjent med det italienske merket og deres ur.

I dette gode selskap var også norske Rune Bruvik representert, med sin nye og reviderte Arctic Ocean 2 som vi fikk presentert under årets Baselworld og forhåpentligvis får gjort en review av senere.

Bruvik Arctic Ocean 2
Bruvik Arctic Ocean 2

Nivået var høyt både på de utstilte urene og på gjestenes håndledd, og det er bare å krysse fingrene for at dette er en tradisjon som også føres videre til neste år.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.