Leses nå
Vi har frisket opp Tidssonen nettbutikk

Vi har frisket opp Tidssonen nettbutikk

Bedre funksjonalitet og design – samt et nytt merke i sortimentet.

Et usikkert år for hele klokkebransjen nærmer seg slutten. Også for Tidssonen er vi inne i en en annerledes tid med nye utfordringer. Men også nye muligheter.

Gjennom året har vi satset videre på Tidssonen Podcast, og introdusert den nye videoserien Urmakkerne på YouTube. For ikke å glemme styrkingen av teamet med Jørgen som ny seniorredaktør og Eivind «Edzilla» som forumets community manager. I en tid hvor tradisjonelle nettsteder og fora utfordres (og komplementeres) av sosiale medier, holder Tidssonen definitivt stand, med sterke lesertall og aktivitet.

I dag åpnes de digitale dørene på nyrenoverte Tidssonen nettbutikk. Siden 2011 har butikken vært en kjær leverandør av remmer, verktøy og annet klokkesnacks for mange av våre lesere og medlemmer. For Tidssonen er nettbutikken en nødvendig kilde til finansiering av videre drift og utvikling av vårt innhold og tjenester – som vi fortsatt ønsker skal være gratis for publikum.

Vår første «Tidssonen-nato» i 2011 (legg også merke til den gamle logoen). Foto: JoLu

Vareutvalgt i nettbutikken har vært i kontinuerlig utvikling, men den tekniske plattformen har mer eller mindre stått på stedet hvil siden 2014. I samarbeid med vår mangeårige hoffleverandør Frost Function, har nettbutikken nå gjennomgått en stor oppdatering, hvor både det estetiske og funksjonelle har fått et massivt løft.

Nye Tidssonen nettbutikk byr (endelig) på bedre støtte for mobilvisning.

Men det er også én ting til. Etter den gode mottakelsen av Casio G-SHOCK i fjor høst, har vi flørtet med ideen om å utvide med noe mekanisk av den mer tradisjonelle sorten. Vi startet så smått å sondere, men brikkene falt ikke helt på plass før inntil nylig. Det er derfor med en god dose stolthet vi nå kan presentere noen spesielt utvalgte modeller fra sveitsiske Baume & Mercier i nettbutikken (se utvalget her). Som autorisert forhandler tilbyr vi klokkene på samme vilkår som øvrige godkjente selgere av merket, med full garanti og reklamasjonsrett.


ANNONSE


Valget av Baume & Mercier reflekterer et ønske om føre noe man ikke finner på hvert gatehjørne. Et merke som «hands-on» imponerer oss med design, opplevd kvalitet, urverk og tilgjengelig pris – men som ikke er blant de mest kjente for norske entusiaster. Med introduksjonen av urverket Baumatic i 2018 (utviklet i samarbeid med ValFleurier), samt årets heftige Clifton Baumatic-modeller, er Baume & Mercier et merke som vi har troen på for tiden som kommer.

Les også...

Tidssonens lesere, følgere og forumbrukere er allerede godt kjent med vår åpenhet, og engasjement mot skjult reklame og uredelig atferd. Vi etablerte tidlig rutiner for tydelig merking og skiller mellom reklame og redaksjonelle saker, samt strenge regler for kommersiell aktivitet på vårt forum. Denne tradisjonen skal vi naturligvis fortsette.

Med umiddelbar virkning vil alle våre fremtidige redaksjonelle saker som omhandler Baume & Mercier (og øvrige produkter vi fører), i klartekst opplyse om vår rolle som autorisert forhandler. Vi tviler ikke deres tillit til at Tidssonen vil fortsette å opptre med høy integritet – men vi føler en plikt for at full åpenhet rundt vår praksis skal være lett tilgjengelig for både nye og gamle lesere.

Men nok prat – hjertelig velkommen inn til nye shop.tidssonen.no!