Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Jørgen Erdahl er ny redaktør hos Tidssonen

Jørgen Erdahl er ny redaktør hos Tidssonen

Jon Henrik Haraldsen

Vi styrker teamet med «The Watch Warden of the North».

Da Horae dukket opp en vårdag i 2017, var artiklene signert en på det tidspunktet ukjent «Jørgen Erdahl». Temaene var klokker og bransjen, men innholdet hadde en original twist. Etter hvert ble det klart at den da ukjente klokkeskribenten faktisk var «en av oss» – en genuin entusiast (og mangeårig forumbruker) med et hjerte som banker for ur.

Fra basen i Nord-Norge har Jørgen på imponerende vis skapt seg et respektert navn i det norske klokkemiljøet, og bygd relasjoner i bransjen både her hjemme og internasjonalt. Fra å være et helt ubeskrevet blad, har veiene våre krysset seg stadig oftere. Genève, Basel, events og GTGs – you name it.

Som klokkejournalist er Jørgen allsidig og «på ballen» – men også distinkt frittalende og uredd. I den nye rollen som redaktør hos Tidssonen får han frie tøyler til å fortsette å dekke klokkeverdenen fra sitt eget unike perspektiv. Samtidig vil han inngå i vårt voksende team, som en av de definerende stemmene for den redaksjonelle retningen.

Det er ingenting å si på vår nye redaktørs smak i klokker.

Når vi nå ønsker Jørgen velkommen, strammer Tidssonen bevisst grepet om posisjonen som Norges ypperste klokkepublikasjon. Som leser kan du forvente mer aktivitet, flere kreative påfunn – og ikke minst en videre foredling av det du allerede liker ved oss.

Vi er svært takknemlige for å fått med Jørgen på ferden videre, så la oss alle ønske ham hjertelig velkommen til Tidssonen!

PS: Artikler fra Jørgen dukker brått opp, men allerede nå kan du følge ham på Instagram her.