Leses nå
Oris er tilbake i Norge

Oris er tilbake i Norge

Det norske klokkelandskapet har de siste årene gjennomgått stor forandring, og i taktfast tempo begynner stadig flere urmerker å finne veien til norske autoriserte forhandlere. Det bør være gledelige for norske entusiaster.

Urmaker Thorbjørnsen i Stavanger er blant de som har tråkket hardest på gassen, og er en forhandler som har valgt å gå i en litt annen retning enn flertallet. De store merkene med tilhørighet hos luksuskonglomeratene har blitt valgt bort, primært til fordel for mindre frittstående merker. Med fokus på merker som Carl F. Bucherer og Sjöö Sandström – og med nederlandske Staudt Watches på vei inn – har innehaver Tom Møller Christensen definitivt bidratt til å øke mangfoldet i den norske klokkefaunaen.

Tidligere denne måneden inngikk Urmaker Thorbjørnsen samarbeid med det klokkemerket Oris, og blir dermed den eneste norske autoriserte forhandleren av det sveitsiske merket. Oris har historiske røtter som strekker seg tilbake til 1904, og har de siste årene gjort seg spesielt bemerket med sine sporty ur. Spesielt fjorårets retroinspirerte Oris Divers Sixty-Five, ble en stor suksess som gikk rett hjem hos entusiastene. Og med den svært godt mottatte forhåndsvisningen av den nye Carl Brashear Limited Edition, tyder mye på at Oris kan være i ferd med å gjenta suksessen fra i fjor.

Urene har allerede begynt å komme på plass i butikken i Nytorget 12A, og i følge Tom Møller Christensen vil klokkene snart også være tilgjengelige i Urmaker Thorbjørnsen sin nettbutikk.

Mer informasjon om Oris er tilgjengelig på oris.ch, og Urmaker Thorbjørnsen kan besøkes online på urmaker.no eller på deres Facebook-side.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.