Leses nå
Urmaker Bjerke kansellerer Oslo Watch Fair 2023

Urmaker Bjerke kansellerer Oslo Watch Fair 2023

Årets utgave av Norges største klokkehappening er avlyst.

Oslo Watch Fair har blitt arrangert annethvert år siden 2017, og er allerede et populært innslag i kalenderen til klokkeinteresserte nordmenn.

Bak arrangementet står Urmaker Bjerke, som i tre omganger har gitt flere tusen besøkende muligheten for nærkontakt med noen av klokkeindustriens største og mest ettertraktede merker. På utstillerlisten i 2021 stod Rolex, Cartier, Vacheron Constantin, A. Lange & Söhne, Breguet, Blancpain, Panerai, Jaeger-LeCoultre, IWC Schaffhausen, Hublot, Omega, H. Moser & Cie., Breitling, Tudor, TAG Heuer, Longines, Montblanc og Messika.

Forventingene til årets utgave, som sammenfaller med Urmaker Bjerkes 100-årsjubileum, har vært store. Spesifikke detaljer har ikke vært kjent, men Urmaker Bjerke har ved tidligere anledninger bekreftet at arrangementet skulle finne sted.

Årets utgave avlyses

I et rykende ferskt nyhetsbrev fremkommer det imidlertid at årets utgave av Oslo Watch Fair avlyses:


ANNONSE


«Klokkemessen Oslo Watch Fair er Urmaker Bjerkes største markedsaktivitet. Sammen med det nye prosjektet på Egertorget og alt engasjement og ressurser som trengs, har vi konkludert med at vi i år dessverre ikke vil avholde messen. 

Vår intensjon er nå å flytte all innsats og planlegging inn i det nye prosjektet og lokasjonen på Egertorget – hvor vi skal skape en helt unik klokkedestinasjon for dere alle. Vi ser virkelig frem til å åpne dørene til en av Europas største klokkebutikker neste år».

I nyhetsbrevet viser Urmaker Bjerke til det store arbeidet med den nye butikken på Egertorget, som årsaken til at den populære klokkemessen nå må kanselleres.

Den nye butikken, som forventes å bli en av de største klokkebutikkene i hele Europa, ble kunngjort tilbake i mai og skal i følge planene åpne dørene til neste år.


ANNONSE