Leses nå
Urmaker Bjerke åpner Europas største klokkebutikk

Urmaker Bjerke åpner Europas største klokkebutikk

Den nye butikken på Egertorget åpner tidlig i 2024.

I en rykende fersk pressemelding deler Urmaker Bjerke planen om åpne en ny klokkebutikk på Egertorget i Oslo. Kunngjøringen skjer i et år hvor den tradisjonsrike forhandleren feirer 100-årsjubileum, men den nye butikken – som trolig blir Europas største av sitt slag – åpner ikke dørene før tidlig i 2024.

– Vi har god oversikt, og jeg er ganske sikker på at dette blir den største butikken i Europa. Vi vil disponere hele 2.700 kvadratmeter, noe vil bli brukt til administrasjon, men det meste blir butikklokaler. Klokkeinteressen i Norge fortsetter bare å vokse, og med dette fantastiske lokalet kan vi virkelig vise frem de flotte produktene, uttaler salgsdirektør Aleksander Bjerke Opsahl i pressemeldingen.

Urmaker Bjerke Egertorget – idéskisse av bygget. Bilde: Urmaker Bjerke

Urmaker Bjerke omtaler den nye butikken som «…en drømmedestinasjon for alle klokkeinteresserte», og i følge administrasjonsdirektør Joakim Bjerke vil den nye butikken gi muligheter for å ha kundearrangementer, lanseringer og urmakerkurs i egne lokaler.

Bergen åpner til sommeren

Urmaker Bjerke fremhever at den nye butikken bygger på et samarbeid med eiendomsutvikleren Promenaden Management, som allerede har en solid historikk med luksusbutikker.


ANNONSE


Aleksander Opsahl Bjerke, Annette Lund (CEO Promenaden Management) og Joakim Bjerke. Foto: Knut Neerland/Magent fotografer

Nøyaktig hva som vil skje med Urmaker Bjerkes eksisterende butikker i Karl Johans gate og Nedre Slottsgate er imidlertid uavklart på nåværende tidspunkt.

– Det store prosjektet på Egertorget vil selvfølgelig ha innvirkning på vår eksisterende butikkportefølje. Vi er fortsatt i planleggingsfasen med den totale kabalen, og nå vil vi bruke de kommende ukene og månedene til å lande hvordan den endelige løsningen vil se ut, uttaler Joakim Bjerke i pressemeldingen.

Samtidig deler Bjerke nyheten om at forretningen i Bergen snart får ny adresse. Denne sommeren flytter nemlig Urmaker Bjerke fra Torgallmenningen og inn i ny butikk og verksted i Strandgaten 7.


ANNONSE