Leses nå
Speake-Marin Magister Tourbillon

Speake-Marin Magister Tourbillon

Den britiske urmakeren Peter Speake-Marin og hans uavhengige urmanufaktur ligger definitivit ikke på latsiden.

Tidligere i år har merket lansert flere nye modeller, inkludert Spirit Wing Commander og Spirit Seafire som er en del av den maskuline og militær-inspirerte Spirit-kolleksjonen som ble introdusert i 2011.

Den nye Magister Tourbillon er derimot et tilskudd i den nydøpte og mer elegante J-Class-kolleksjonen, som fra før består av modellene Resilience og Serpent Calendar.


ANNONSE


Uret har den etter hvert karakteristiske Picadilly-kassen i titan og en diameter på 42 millimeter. Urverket er et håndfinisjert selvtrekkende mekanisk SM3 med 60 sekunders tourbillon og mikrorotor i platina. Frekvensen er 21.600 vph (4 Hertz) og gangreserven er på 72 timer.

Selve tourbillonen er verdt å merke seg ettersom tourbillon-buret er utformet som Speake-Marins «topping-tool» (norsk oversettelse mottas gladelig!) motif som utgjør merkets logo. Dette designtrekket er også å finne i Peter Speake-Marins Foundation Watch – lommeuret fra år 2000 som markerer selve starten på Speake-Marin som uavhengig urmaker.

I likhet med de andre modellene i J-Class-kolleksjonen har Magister Tourbillon en nydelig hvit urskive med sorte romanske numeraler. De ulike lagene gir urskiven dybde og de blånerte viserne bidrar til å gi uret et nokså klassisk uttrykk.

Magister Tourbillon har fått en listepris på 65.000 sveitserfranc (før skatt/avgifter).


ANNONSE