Leses nå
Sinn gir 556 en fargerik oppdatering

Sinn gir 556 en fargerik oppdatering

  • Fire nye og fargerike varianter av instrumentklokken 556.
  • Begrenset til 400 eksemplarer per farge.

Fargerike klokker har bokstavelig talt fått en ny vår den siste tiden. Med suksessen til Rolex og deres Oyster Perpetual friskt i minne er det kanskje ikke rart at også andre produsenter forsøker seg med sommerlige farger – og sist ut er tyske Sinn Spezialuhren.

De fire nyhetene kommer med 38,5 millimeter store og 11 millimeter høye urkasser av stål, men har fått tallskivene lakkert i det selskapet omtaler som «skimrende metallic» – i henholdsvis grønn, gul, blå eller rød.

Klokkene byr på safirglass med antirefleksbehandling både foran og bak, en vannresistens til 20 bar (200 meter), skrukrone og solide doser selvlysende materiale på visere og de appliserte timemarkørene. I tillegg er klokken såkalt «low pressure resistant», som har blitt et lite særtrekk fra det tyske selskapet.

På innsiden finner vi velkjent mekanikk i form av Sellita SW200-1. Det betyr automatisk opptrekk og gangreserve på ca. 40 timer. Urverket oppgis også motstandsdyktig mot magnetisme iht. DIN 8390.


ANNONSE


Kun 400 eksemplarer av hver farge vil bli tilgjengelig og klokkene er allerede utsolgt fra Sinn sentralt. Ønsker man å sikre seg et eksemplar blir det derfor å sjekke din lokale forhandler. Pris virker å havne rett rundt 13.000 kroner.


ANNONSE