Leses nå
Protid blir forhandler av DeSanders

Protid blir forhandler av DeSanders

Urmakerkjeden Protid inngår samarbeid med det norske mikromerket DeSanders.

De seneste årene har mange av største klokkemerkene gjort drastiske reduksjoner i antall forhandlere, til fordel for satsing på egne merkebutikker. I den andre enden av skalaen baserer de fleste unge mikromerker seg på direktesalg rett til forbruker.

Denne uken slapp imidlertid nyheten om at DeSanders inngår samarbeid med Protid. Avtalen medfører at klokkene til det norske mikromerket snart kan kjøpes over disk i 13 av landets totalt 15 Protid-butikker.

Entusiastvennlig trekk

– Samarbeid med en større urmakerkjede er en stor fordel både for oss og våre kunder, sier Morten Paulsen, partner og markedsansvarlig i DeSanders.

I følge Paulsen skal butikkene selv kunne håndtere service og reparasjoner på stedet, slik at kundene slipper en unødvendig lang behandlingstid.


ANNONSE


– Vi har laget ett dele-kit som alle forhandlere hos Protid har på verkstedet sitt, med en liste med delene for lett å bestille nytt. For oss er det viktig at klokkene våre representeres på en skikkelig måte av fagfolk, som både kan snakke om og skru på klokker.

Morten Paulsen og Torgeir Sanders (f.v.). Foto: Ville Arzoglou.

De entusiastvennlige svarene er ikke tilfeldige. Paulsen er tidligere administrator for Klokkeriet, grunnlegger av den norske avdelingen av RedBar og primus motor for Oslo Swap Meet. Sistnevnte arrangeres i samarbeid med Torgeir Sanders – som også er grunnlegger og eier av DeSanders.

Voyage GMT

Selv om DeSanders ble etablert i 2015, er navnet av langt nyere dato. Tidligere i år ble merket nemlig omdøpt fra Cursus Victus.

DeSanders Voyage GMT.

Voyage GMT er den første klokken som har DeSanders på tallskiven, og er foreløpig den eneste modellen som blir å se hos Protid. Tidssonen skrev om lanseringen i juni, og klokken var også tema da grunnlegger Torgeir Sanders gjestet Klokkelandslaget samme måned.

Til Tidssonen forteller Paulsen at DeSanders skal være på plass hos Protid til julehandelen 1. desember – men forhåpentligvis dukke opp enda tidligere. Han opplyser også om en veiledende pris på 8.990 kroner, som inkluderer to ekstra remmer i boksen.


ANNONSE