Leses nå
Perrelet er tilbake i Norge

Perrelet er tilbake i Norge

Det sveitsiske merket er nyeste tilskudd i porteføljen til Junge & Co.

For kort tid siden ble det kjent at Tom André Tidemann og Robin Junge skiller lag, og at sistnevnte vil drive butikken på Fornebu videre under navnet Junge & Co. Samtidig trakk selskapet sløret av sin nye nettbutikk, hvor Perrelet overraskende nok var å se på merkeoversikten.

Eksklusiv forhandler i Norge

Denne uken sendte Junge & Co. ut en offisiell pressemelding hvor forhandleren erklærer seg som eksklusiv forhandler av Perrelet i Norge. Merket har vært borte fra markedet vårt i rundt 10 år, og var senest representert av Swiss Time.

 – Vi er godt fornøyde med å få muligheten til å tilby Perrelet til det norske klokkemarkedet. Junge & Co. streber etter å gi våre kunder en annerledes og original klokkeopplevelse og vi mener at Perrelet sammen med Gorilla gir oss en godt utvalg i premium segmentet fra 10.000 til 100.000 kroner, uttaler daglig leder Robin Junge i pressemeldingen.

Anders Langset og Robin Junge viser frem et utvalg Perrelet. Foto: Junge & Co.

Klokkemerket Perrelet er oppkalt etter den sveitsiske horologen Abraham-Louis Perrelet (1729 – 1826), som regnes som oppfinneren av den automatiske klokken. Det sveitsiske selskapet ble imidlertid etablert i 1995, og har vært eid av spanske Festina Group siden 2004.


ANNONSE


Her hjemme er Perrelet trolig mest kjent for modellene med turbin-design og dobbel rotor.

Stortstilt visning

I følge Junge & Co. er allerede et representativt utvalg av Perrelet på plass i butikklokalene på Fornebu Hovedgård.

Foto: Junge & Co.

Forhandleren opplyser også at klokkene vil vises frem på et sommerevent 8. juni, hvor Perrelet skal vises frem side om side med øvrige klokker fra egen portefølje, samt merker som tidligere ikke har vært presentert i Norge.

Sistnevnte er fasilitert via den svenske forhandlere IndP Watches fra Stockholm, som Junge & Co. omtaler som en ny strategisk samarbeidspartner.

– Våre svenske venner vil ta med seg et utvalg av klokker fra Armin Strom, Angelus og Bovet. I tillegg kommer Franck Müller, Gerald Charles og Unnamed Society med egne representanter, uttaler Robin Junge i pressemeldingen.


ANNONSE