Leses nå
På kjøkkenet med Esben Holmboe Bang og IWC

På kjøkkenet med Esben Holmboe Bang og IWC

Lørdag er det duket for Instagram-kokkelering med en skandinavisk touch.

Koronakrisen satte tidlig en effektiv stopper for Watches & Wonders Geneva, som etter planen skulle gått av stabelen i slutten av denne måneden. Hvordan årets nyheter fra IWC og resten av Richemont-merkene skal vises frem er foreløpig et åpent spørsmål. Tidssonen følger utviklingen tett, men inntil videre føles det som om klokkeindustrien er satt på pause.

Som et lite lysglimt i en ellers grå periode, har IWC dratt igang konseptet «Time Well Shared». Med historier, kunnskap og lidenskap skal IWCs ambassadører, samarbeidspartnere og ansatte underholde og inspirere publikum via merkets digitale kanaler. Innholdet kombineres med en frivillig innsamling til Save the Children (Redd Barna), hvor donasjonene går til beskyttelse av barn og familier i land som er hardt rammet av koronakrisen.

Førstkommende lørdag (11. april) følger IWC den danske mesterkokken og merkeambassadøren Esben Holmboe Bang inn på kjøkkenet. For matglade Tidssonen-lesere er Esben kjent som medeier og kjøkkensjef for Maaemo, som i 2016 ble den første norske (og nordiske) restauranten med tre stjerner i Guide Michelin. Før koronakrisen traff Norge hadde Esben og teamet nettopp åpnet «nye» Maaemo i Bjørvika.

Esben Holmboe Bang med sin IWC Portugieser Perpetual utenfor Maaemos nye lokaler i Bjørvika. (Foto: Tidssonen)

Tidssonens forum prates det ikke bare om klokker, men også mat og drikke er temaer som engasjerer mange. Nøyaktig hva som står på lørdagens meny røpes ikke, men vi regner med en smakfull kombinasjon av haute horlogerie og haute cuisine. Videoen vil bli tilgjengelig på IWCs regionale Instagram-konto, @iwcwatches_benelux_scand.


ANNONSE


Oppdatering 17.04: Innslaget er nå tilgjengelig i sin helhet her.

Les mer om «Time Well Shared» på nettsidene til IWC og Save the Children.


ANNONSE