Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00

Omega Speedmaster Speedy Tuesday LE «Ultraman»

I kjølvannet av den overraskende lanseringen av Omega Speedmaster «Speedy Tuesday» i samarbeid med FratelloWatches, har ryktene gått om at klokken ville få en oppfølger. Det er kanskje ikke så rart, for Speedmasteren var en enorm salgssuksess. I dag – på en «Speedy Tuesday» over ett år senere – har en ny klokke gått fra rykter til realitet.

Nye Speedmaster Speedy Tuesday Limited Edition «Ultraman» er inspirert av Omegas historiske Speedmaster «Ultraman», som kun ble produsert i begrenset antall i 1968. Et dypere dykk i detaljene og historien rundt Speedmaster «Ultraman» er tilgjengelig hos Omega, og ikke minst på FratelloWatches.

Som «originalen» har den nye modellen orange sekundviser for kronografen. Men innslag av orange stopper ikke bare der, men preger også andre deler av skiven. En av de mest sentrale (men ikke nødvendigvis synlige) detaljene, finner vi imidlertid i underskiven for sekunder. Her har Omega skjult silhuetten av Ultramans profil, som kun er synlig under UV-lys. Da passer det bra at en egen UV-lykt medfølger i boksen, som forøvrig har samme form som Ultramans «Beta Capsule».

I skrivende stund er klokken fortsatt tilgjengelig via Omega her, men skal man sikre seg et eksemplar bør man trolig være kjapp.

Spesifikasjoner:

  • Modell og referanse: Omega Speedmaster Speedy Tuesday Limited Edition «Ultraman» – 311.12.42.30.01.001.
  • Det ytre: 42 mm, rustfritt stål – Hesalite-glass – vannresistent 50 meter – NATO-rem og skinnrem.
  • Det indre: Omega kaliber 1861, manuelt opptrekkbart – kronograf.
  • Pris: 58.800 kroner – 2012 eksemplarer – reserveres hos Omega her.
Ingen kommentarer

Kommentarfeltet er stengt