Leses nå
Omega Speedmaster «Lunar Dust»

Omega Speedmaster «Lunar Dust»


Lik Tidssonen.no på Facebook og hold deg oppdatert på siste nytt fra urenes verden!

En av fjorårets mest omtalte sportsur – Omega Speedmaster «Dark Side of the Moon» med sort keramisk urkasse og urskive – har i år fått en oppfølger.

Fjorårets Omega Speedmaster "Dark Side of the Moon"
Fjorårets Omega Speedmaster «Dark Side of the Moon»

Den nye Omega Speedmaster «Lunar Dust» (eller «Light Side of the Moon» som mange kaller modellen) deler mange av fellestrekk med fjorårets modell, men det svarte fargeskjemaet er i år byttet ut med grått.

Modellen har Omegas selvtrekkende mekaniske in-house kaliber 9300 som er huset i en 44.25 millimeter grå keramisk Speedmaster-kasse.


ANNONSE


Kaliber 9300 er et integrert kronografurverk (dvs. ikke et design basert på et baseurverk med kronografmodul) med kolonnehjulsdesign og balansefjær i silisium for bedre antimagnetiske egenskaper.

Det COSC-sertifiserte urverket har Omegas velkjente Co-Axial-gange og to fjærhus som gir en en gangreserve på rundt 60 timer.

Den børstede og polerte urkassen er produsert av en massiv blokk hvit keramikk, som har gjennomgått Omegas plasmabehandling for å produsere den metallaktige gråfargen.

I motsetning til hva man kanskje skulle tro, dreier det seg om en fullstendig fargeendring av kassen snarere enn en overflatebehandling.

Den grå keramiske urskiven med appliserte indekser er belagt med platina, og har en sandkorntekstur – trolig inspirasjonen (eller årsaken) til navnet «Lunar Dust».

Les også...

Med grå keramiske kronograf-knapper og krone som matcher urkassen føles uret svært gjennomført og uten kompromisser. Her har ingen tatt noen tatt noen snarveier.

Speedmaster «Lunar Dust» leveres på en grå rem av alligatorskinn som i kombinasjon med den velfinisherte grå urkassen gir uret et noe mer eksklusivt og mindre «stealthy» preg enn forgjengeren.

Til tross fra at «Lunar Dust» og «Dark Side of the Moon» deler mange karakteristikker oppleves de som svært forskjellige ur, og det skal bli interessant å se om «Lunar Dust» vil bli en like stor suksess som fjorårets modell.

Noen spesifikasjoner:


ANNONSE


  • Urverk: Selvtrekkende mekanisk in-house Omega Co-Axial kaliber 9300, krongoraf, timer/minutter/sekunder, dato, 60 timers gangreserve.
  • Urkasse: Grå keramikk, 44,25 mm diameter, grått keramisk bezel, grå platinert keramisk urksive, safirkrystall i front og baklokk, vannresistant til 50 meter.
  • Rem: Grå skinnrem av alligator og klassisk grå keramisk spenne.

Mer informasjon: www.omegawatches.com


ANNONSE