Leses nå
Ny Tudor Pelagos, billigklokke fra Max Büsser og arkitektenes favoritt fra Rado

Ny Tudor Pelagos, billigklokke fra Max Büsser og arkitektenes favoritt fra Rado

Siste nytt fra klokkeverdenen med Nicolai, Jon Henrik – og Kevin.

Jon Henrik har vært i Paris og rapporterer fra Rados nyeste klokke, True Square Thinline Les Couleurs Le Corbusier. Samtidig var Nicolai på lanseringen av nye Tudor Pegalos FXD i sort, og gjorde et lite intervju om nyheten med Kevin fra Klokkeriet.

Også i denne episoden: Urmaker Christensen blir forhandler av Baltic, litt om Oslo Swap Meet og nye klokker i form av Omega Seamaster Planet Ocean Deep Black ETNZ Edition, M.A.D.1 Green og Parchie Hodinkee-Time Limied Editions.

Rettelse: Nicolai sier i det ene innslaget at den nye Tudor Pelagos FXD har en litt tynnere urkasse enn den blå utgaven, men det stemmer ikke.

Rettelse #2: Den nye Pelagos FXD tar inspirasjon fra klokkene Tudor leverte til US Navys dykkere på 50- og 60-tallet. Det er imidlertid ikke informert om noen direkte link med den aktuelle forsvarsgrenen denne gangen.


ANNONSE


Fotnoter

Har du ris, ros, spørsmål eller innspill? Sving innom Tidssonens diskusjonsforum eller Facebook-gruppe. Du finner oss også på Instagram, @tidssonen@9nicolai og @harralsen.

Glem heller ikke å abonnere på Klokkelandslaget via din foretrukne plattform, så går du ikke glipp av en eneste episode!