Leses nå
Urmaker Christensen blir forhandler av Baltic

Urmaker Christensen blir forhandler av Baltic

Klokker fra det franske mikromerket kan straks kjøpes over disk i Oslo.

Ikke alle nyheter fra den norske klokkebransjen er om butikker som mister merker. Under lørdagens Oslo Swap Meet 2023 er det kunngjort at Urmaker Christensen i Oslo blir første norske forhandler av Baltic.

Allerede fra førstkommende mandag 18. september vil klokkene fra det franske mikromerket være på plass og presenteres i butikken til Urmaker Christensen i Stortingsgata 8.

Baltic blir straks å se hos Urmaker Christensen i Stortingsgata 8.

Frir til entusiastene

Baltic ble grunnlagt av Etienne Malec i 2017, og har på kort tid blitt en favoritt blant mange entusiaster. Baltic har særskilt utmerket seg med en kombinasjon av vintage-inspirerte design, høy opplevd kvalitet og sympatisk pris.

I følge Christoffer Bjurén, Head of Operations for Urmaker Christensen, er det nye samarbeidet med Baltic delvis et resultat av å ha lyttet til innspill og ønsker fra butikkens lojale og klokkeinteresserte kunder.


ANNONSE


Christoffer Bjurén, Head of Operations hos Urmaker Christensen.

– Baltic er et ungt, nytt og spennende merke, skapt av entusiaster for entusiaster. Det komplementerer vår merkeportefølje godt, og tilfører en ekstra dimensjon der kundene får større valgfrihet og selv kan tilpasse klokkene.

Bjurén vektlegger at man ikke bare skal se Baltic hos Urmaker Christensen, men virkelige oppleve dem. Han lover et bred utvalg av klokker fra alle kolleksjonene, og et stort utvalg av remmer, lenker og tilbehør.

Konkurransedyktige priser

I likhet med de fleste mikromerker selges Baltic primært gjennom egne nettsider – samt en liten håndfull forhandlere i hjemlandet Frankrike og i Asia. Til Tidssonen forklarer Bjurén at prisene vil være konkurransedyktige, og at kjøp over disk i Oslo vil ha flere fordeler.

Baltic Aquascaphe GMT.

– Prisene vil være attraktive sammenlignet med direktekjøp fra Baltic. Men ved kjøp hos oss får du også 5 års reklamasjonsrett, garanti håndtert lokalt av oss, samt muligheten til å prøve og kjenne på produktene, sammenligne kolleksjoner og flere modeller samtidig.

Hvorvidt introduksjonen av Baltic markerer starten på en større satsing på mikromerker hos Urmaker Christensen er Bjurén noe mer hemmelighetsfull om.

– Uten å gå for mye i detaljer eller avsløre noe, kan vi si at det skjer spennende ting her hos oss i tiden fremover både på kort og lang sikt. Vi jobber konstant for å tilby spennende, og unike nye konsepter og merker, og for oss er det svært viktig å lytte til våre kunders ønsker, innspill og behov.

Baltic MR01.

ANNONSE