Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Introduserer NOMOS Lambda 39

Introduserer NOMOS Lambda 39

Jon Henrik Haraldsen

Nomos lanserer ny 39 millimeter modell i Lambda-kolleksjonen.

Det er en nokså rolig sommer for klokker, men nylig lanserte den tyske entusiastfavoritten Nomos, en ny modell i den eksisterende Lambda-kolleksjonen.

Den nye Nomos Lambda 39, lanseres i tre ulike variasjoner: Rødt gull med gullfargede visere, rødt gull med blånerte visere, eller rødt gull med gullfargede visere og «black velvet» urskive.

Som navnet indikerer, har modellen fått en urkasse på klassiske 39 millimeter – en reduksjon på hele 3 mm fra den eksisterende Lambda-modellen, som ble introdusert i 2013. Nomos er som kjent en produsent som ofte lener seg mot det minimalistiske – både estestisk og størrelsesmessig – fremfor det overlessede og store. For denne typen klokker, er det heller ingen hemmelighet at mange entusiaster føler seg mest komfortable med størrelsen mindre en 40 mm.

NOMOS_Lambda_39_black_velvet_02

På innsiden av Lambda 39, finner vi et håndtrukket in-house kaliber DUW 1001. Nettopp Nomos sine egne urverk (DUW = «Deutsche Uhrenwerke»), er en medvirkende årsak til at merket på kort tid har etablert en sterk posisjon som et velrespektert manufaktur. Verket byr på en gangreserve på rundt 84 timer, som indikeres kl. 12 på urskiven.

NOMOS_Lambda_39_04

Urene er vannresistante til 30 meter, og har safirkrystall både i front og baklokk. Samtlige av variantene leveres på en lekker skinnrem i ekte Horween shell cordovan, og har en enkel klassisk spenne.

NOMOS_Lambda_39_02

Nomos Lambda 39 har fått en pris på omkring 11.800 euro, og vil bli tilgjengelig hos utvalgte autoriserte Nomos-forhandlere i løpet av august.

Mer informasjon om modellen er tilgjengelig på merkets hjemmeside.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.