Leses nå
Nomos introduserer Tetra Neomatik 39 – 175 Years Watchmaking Glashütte

Nomos introduserer Tetra Neomatik 39 – 175 Years Watchmaking Glashütte

  • Feirer 175-årsjubileet for urmakeri i Glashütte med fire nye referanser av Tetra.
  • Rød, blå, svart eller offwhite – begrenset til 175 eksemplarer i hver.
  • Veiledende pris lander trolig på 33.750 kroner.

Lanseringer av nye firkantede klokker skjer ikke akkurat hver dag. Egentlig er det heller ikke splitter nye modeller Nomos presenterer, men snarere et knippe nye varianter av Tetra med Neomatik-urverk, som debuterte på Baselworld i 2016.

Tetra Neomatik 39 – 175 Years Watchmaking Glashütte.

Tetra Neomatik 39 – 175 Years Watchmaking Glashütte er en limited edition bestående av fire ulike referanser med rød, blå, svart eller offwhite tallskive. Distinkte farger som skiller seg tydelig fra de eksisterende alternativene for Tetra, og i følge Nomos gitt en blank finish som ligger tett opp mot klassisk emalje.

I motsetning til hva navnet kan indikere er kassens diameter langt unna 39 mm. Hver side måler derimot 33 mm, som resulterer i en diagonal på rundt 46,5 mm. Tallene på papiret er én ting – vår erfaring tilsier at firkantede klokker bør prøves live.

Urverket er Nomos’ egenprodusert DUW 3001, som ikke følger kassens form. Det runde selvtrekkende verket byr på «Nomos Swing System» gangsystem, og har en gangreserve på opptil 43 timer. Urverket er ikke kronometer-sertifisert, men i følge Nomos er verkene regulert og testet til tilsvarende standard.

Alle versjonene av Tetra Neomatik 39 – 175 Years Watchmaking Glashütte har safirglass foran og bak, og har en angitt vannresistens på 3 atm (30 meter). Samtlige fargevarianter leveres på brun lærrem av Horween Shell Cordovan, som er utstyrt med en foldespenne.

Støtt oss videre!
Tidssonen tror på frivillig støtte fra de som har glede av oss.
Støtt oss ved å handle i vår nettbutikk, og ved å like oss på Facebook her og her!