Leses nå
Longines lanserer Spirit Pioneer Edition

Longines lanserer Spirit Pioneer Edition

  • En ny spesialutgave av Spirit Chronograph i titan med grønne detaljer.
  • Forbeholdt noen av merkets utvalgte forhandlere og priset til 43.400 kroner.

Snart to år har gått siden Longines trakk sløret av den nye Spirit-kolleksjonen. Tidligere i år presenterte merket en ny basismodell på 37 mm, samt den splitter nye GMT-modellen Spirit Zulu Time.

Til sammenligning er Spirit Pioneer Edition en variasjon på eksisterende vare. En spesialutgave av kronografen som debuterte ved lanseringen i 2020.

Samtidig er Spirit Pioneer Edition et eksempel på at helheten er noe mer enn summen av delene. Med titan i stedet for stål og et tydelig innslag av grønt, har kronografen fått et helt nytt look.

Spesifikasjonene er imidlertid uendrede. Kassen måler fortsatt 42 mm i diameter, og tykkelsen på 16,5 mm er identisk med de eksisterende stålutgavene. Urverket er igjen Longines’ COSC-sertifiserte kaliber L688.4 (ETA A08.L01) med automatisk opptrekk, kolonnehjul, silisium-spiral og 66 timers gangreserve.


ANNONSE


Baklokket er av den klassiske heldekkende sorten, og ikke safirglass slik vi finner på klokkens front. Vannresistensen er oppgitt til 100 meter, og klokken leveres på en svart tekstilrem med neongrønn kontrastsøm og titan-spenne.

Longines Spirit Pioneer Edition er allerede tilgjengelig på nett og hos noen av merkets utvalgte forhandlere («the brand’s most popular outlets», i følge Longines selv).

Veiledende pris er satt til 43.400 kroner, som er i underkant av 12.000 kroner mer enn søskenmodellen i stål.


ANNONSE