Leses nå
Longines introduserer Heritage 1935

Longines introduserer Heritage 1935

Sveitsiske Longines lanserer Heritage 1935 – en nydelig reissue av et populært og historisk pilotur.

Jeg husker ikke sist jeg omtalte en en klokke som «sjarmerende» (kanskje er dette første gang?) men jeg kommer ikke på en bedre beskrivelse av nye Longines Heritage 1935 enn nettopp det – «sjarmerende» i ordets beste forstand.

Dette er imidlertid ikke første gang publikum har latt seg sjarmere av det puteformede designet til Heritage 1935, for modellen er en av Longines’ historiske modeller som skriver seg tilbake til omkring samme tid som modellnavnet indikerer.

wDSC01592


ANNONSE


Den originale 1935-modellen ble i sin tid designet for det tjekkiske luftforsvaret, men etter gode tilbakemeldinger fra det generelle publikum ble modellen etter hvert gjort tilgjengelig også for sivile.

Heritage 1935 har en distinkt puteformet urkasse i rustfritt stål på 42 millimeter i diameter. I front sitter en riperesistand safirkrystall og på baksiden finner vi et fast baklokk.

Denne matte sorte skriven og de påmalte luminerte markørene gir uret en viss følelse av noe maskulint og militært, men til tross for dette kan det hevdes at modellen fremstår som meget elegant.

Urverket er et selvtrekkende mekanisk calibre L615 som er basert på et ETA 2895/2. Dette har en frekvens på 28.800 vph og en gaangreserve på 42 timer.


ANNONSE


View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.