Leses nå
IWC lanserer sin tiende spesialmodell for Laureus

IWC lanserer sin tiende spesialmodell for Laureus

IWC Schaffhausen er utvilsomt blant de prestisjemerkene som er aktive med ambassadører, sponsorskap og samarbeid. Siden 2006 har merket vært en av hovedpartnerne til den veldedige organisasjonen Laureus, som har tette bånd til morselskapet Richemont og bilindustri-giganten Daimler. Organisasjonen bruker sport som et verktøy for å drive sosiale endringer for barn og unge i utfordrende områder. Laureus står også bak den årlige «Laureus World Sports Awards», som i år ble avholdt i Berlin.

IW459006_double

Portofino Automatic Moon Phase 37 Edition «Laureus Sport for Good Foundation» (ref. IW459006) går inn i rekken som den tiende spesialmodellen, hvor deler av overskuddet går direkte til Laureus. Klokken er basert på den nylig oppdaterte Portofino-kolleksjonen – nærmere bestemt Portofino Automatic Moon Phase 37.

Den nye spesialmodellen skiller seg imidlertid godt fra standardutgaven, og har fått en karakteristisk «Laureus-blå» urskive med 12 diamanter ved de påførte indeksene. Den 37 mm store urkassen i rustfritt stål huser et selvtrekkende IWC kaliber 35800, som har en gangreserve på 42 timer. I velkjent eksklusiv stil, er den blå remmen i alligatorskinn signert italienske Santoni.


ANNONSE


Klokkens kanskje mest særegne trekk er å finne på urkassens bakside. Hvert år arrangerer IWC en tegnekonkurranse for barn og unge, hvor den vinnende tegningen blir inngravert på Laureus-klokkens bakside.

IW459006_Lifestyle_Back_web

I år var det 16 år gamle Eleni Partakki fra Kypros som ble valgt ut som vinner av konkurransen. Med temaet «tid for sport», viser tegningen jenter og gutter som leker med en ball. Eleni er en deltakerne i «PeacePlayer International Cyprus» (PPI), som er et prosjekt som aktivt oppfordrer gresk-kypriotiske og tyrkisk-kypriotiske jenter og gutter til å spille basketball sammen.

Laureus_illustration2016_web

IWC Portofino Automatic Moon Phase 37 Edition «Laureus Sport for Good Foundation» er tilgjengelig i kun 1.500 eksemplarer, og prisen er oppgitt til 9.860 amerikanske dollar.

Mer informasjon om IWC er tilgjengelig på iwc.com.

[separator type=»space»] [separator type=»thick»]


ANNONSE