Leses nå
IWC lanserer Big Pilot’s Perpetual Calendar i hvit keramikk

IWC lanserer Big Pilot’s Perpetual Calendar i hvit keramikk

Nok en helhvit pilotklokke gjør sin inntreden i kolleksjonen til IWC.

Under fjorårets Watches & Wonders presenterte IWC to friske tolkninger av den ikoniske Pilot’s Watch Chronograph. Begge variantene var laget av teknisk keramikk, og utført i fargene grønn «Woodland» og hvit «Lake Tahoe». Som en del av lisensavtalen med den amerikanske marinen, bar klokkene også modellnavnet «TOP GUN».

Nå har turen kommet til merkets største pilotklokke – og attpåtil i sin mest kompliserte form.

Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar TOP GUN Lake Tahoe

Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar TOP GUN Lake Tahoe har en voksen 46,5 mm kasse, som for anledningen er utført i matt snøhvit keramikk. På innsiden sitter et automatisk kaliber 52615 med 168 timers gangreserve. Det egenproduserte verket byr på evighetskalender, som slekter på Kurt Klaus’ velkjente (og idiotsikre) oppfinnelse fra 1985. Her er ingen ekstra knapper nødvendig, og alt styres fra kronen.

Denne er – i likhet med baklokket og foldespennen – laget av rustfritt stål, som gir en velkommen kontrast mot den hvite keramikken. Den hvite gummiremmen har et tekstil-aktig mønster, som kler både klokken og sommersesongen godt.


ANNONSE


Tallskiven er matt svart, og har samme militære stil som vi kjenner fra de øvrige Big Pilot’s Watch-modellene. Mengden informasjon som skal presenteres er ikke rent lite, men layouten fremstår både balansert og temmelig lettlest.

Overraskende nok er Big Pilot’s Perpetual Calendar TOP GUN Lake Tahoe ikke en limited edition, men skal gå inn i den ordinære kolleksjonen til IWC.

Veiledende pris er satt til 485.000 kroner, som medfører at klokken likevel vil bli et sjeldent syn i det fri.

Mer info om modellen er tilgjengelig på iwc.com.

Lewis Hamilton med den nye klokken under Spanias Grand Prix tidligere denne måneden. Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

ANNONSE