Leses nå
IWC lanserer eksklusiv modell for Benelux og Skandinavia

IWC lanserer eksklusiv modell for Benelux og Skandinavia

I år var det den velkjente Pilot-kolleksjonen, som var midtpunktet under IWC sitt storslipp under SIHH i Genève tidligere i år. Det stopper imidlertid ikke merket fra å nå lansere en helt ny spesial modell, som feirer Pilot-klokkenes 80-års jubileum.

iw503802-big-pilots-watch-perpetual-calendar-edition-a-tribute-to-the-1st-iwc-pilots-watch_1413253-duojpg

IWC Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Edition «A Tribute to the 1st IWC Pilot’s Watch»(!) – bygger på samme plattform som den inneværende Big Pilot’s Watch med evighetskalender. Klokken er imidlertid en limited edition som kun blir tilgjengelig i Skandinavia og Benelux, og byr på en helt ny og unik kombinasjon av materialer og farger. Og i følge Edwin de Vries, IWC sin Brand Director for Benelux og Skandinavia, er nettopp Big Pilot’s Watch svært populær i vår region.

Den nye spesialmodellen har en 46 millimeters urkasse i rødt gull, kombinert med en skifergrå urskive. Layouten på urskiven er karakteristisk for IWC sine evighetskalendere, og røper at det er Kurt Klaus sin legendariske mekanisme, som skjuler seg under skiven. Rent funksjonelt sørger mekanismen for visning av dag, dato, måned, månefase, og år i fire sifre. Som alle evighetskalendere, tar den hensyn til lange og korte måneder, februar og skuddår.

iwc-calibre-52610-composition_761719_new


ANNONSE


Helt konkret er urverket IWC sitt selvtrekkende manufakturkaliber 52610, med doble fjærhus og innslag av keramiske komponenter. Kaliber 52000-familien ble introdusert i fjor, og er den seneste generasjonen av merkets urverk med 7 dagers gangreserve. Forbedringene fra den foregående 51000-familien, innebærer blant annet økningen til to fjærhus, og en oppdatert Pellaton-opptrekksmekanisme.

Les også...

iw503802-big-pilots-watch-perpetual-calendar-edition-a-tribute-to-the-1st-iwc-pilots-watch_lifestyle

Klokken leverer varene på både ytre design, og det tekniske indre. Men ønsker man seg en i samlingen, bør man nok være temmelig rask: Kun 36 eksemplarer av Big Pilot’s Watch Perpetual Calendar Edition «A Tribute to the 1st IWC Pilot’s Watch», er nemlig tilgjengelig i IWC sin boutique i Amsterdam, og hos utvalgte partnere i Benelux og Skandinavia. Den veilledende prisen er oppgitt til 47.000 euro.

otteren-690x120


ANNONSE