Official Timekeeper
Visit Casio
00:00:00
Leses nå
Hvitsten Timepieces – nytt norsk merke

Hvitsten Timepieces – nytt norsk merke

I dag ble det nye norske klokkemerket Hvitsten Timpieces lansert på crowdfunding-siden Indiegogo.

Bak merket står den 21 år gamle gründeren og klokkeentusiasten Håkon-André Blad, som har ambisjoner om å etablere Hvitsten Timepieces som et internasjonalt klokkemerke med norskinspirert design.

Første modell ut er Hvitsten Aurora, som henter navnet fra det nordiske fenomenet Aurora Borealis – bedre kjent som nordlys.

Modellen har et enkelt og klassisk-inspirert design, med en urkasse i rustfritt stål på 42,5 millimeter i diameter.

Aurora er tilgjenglig i tre ulike varianter – hvit eller svart urskive med urkasse i stål, og svart urskive med gullbelagt urkasse. Samtlige av variantene er utstyrt med en riperesistant safirkrystall og rem i ekte lær.

I følge Hvitsten Timepieces produseres denne første modellen av en kinesisk produsent med rykte for svært god kvalitet. Urverket er et selvtrekkende mekanisk Miyota 9015 som er synlig gjennom vinduet i baklokket.

Hvitsten Aurora vil i første omgang produseres i 150 eksemplarer av hver variant – totalt 450 ur. Utsalgsprisen er satt til 375 amerikanske dollar, og forventet levering er i desember 2014.

Mer informasjon om prosjektet finnes på Indiegogo: www.indiegogo.com/projects/aurora-limited-edition-by-hvitsten-timepieces

View Comments (41)

Leave a Reply

Your email address will not be published.