Leses nå
Gumball 3000 – Team Betsafe BMW Z4 GT3

Gumball 3000 – Team Betsafe BMW Z4 GT3

Sponset av Betsafe.

Gumball 3000 er et årlig internasjonalt bilrally som tiltrekker seg noen av verdens flotteste og mest eksotiske kjøretøy.

Ruten endres hvert år, men finner alltid sted på offentlige veier og er rundt 3.000 britiske mil lang (4.800 kilometer).

Startskuddet for årets Gumball 3000-rally går onsdag 4. juni i Miami Beach, USA og rallyet avsluttes torsdag 12. juni på Ibiza. Under denne perioden er deltakerne blant annet innom North Carolina, New York, Edinburgh, Manchester, London, Paris og Barcelona – med andre ord et tett program som også er proppfult av aktiviteter og sosiale events.

Av kjøretøy består årets startliste av biler som Rolls-Royce Phantom Coupe, McLaren P1, Ferrari F12 Berlinetta, Lamborghini Aventador – og ikke minst en kopi av Batmans “Tumbler”.

Over årene har Gumball 3000-rallyet vokst i både størrelse og popularitet, og man finner i dag flere kjente fjes fra bransjer som film, musikk og sport på deltakerlisten.

Tidligere deltakere har inkludert navn som skateboarderen Tony Hawk, musikere som Xzibit og Eve, samt skuespillerne David Hasselhoff og Adrien Brody.

Les også...

En av de som deltar i årets rally er den svenske alpinisten Jens Byggmark som kjører som en del av Team Betsafe.

Byggmark deltok også i fjorårets Gumball 3000, og stiller i år med en widebody BMW Z4 GT3 som er spesialbygd av svenske WestCoast Racing.

WestCoast Racing er Sveriges mest meritterte racingteam, og deltar i TTA og GT-racing i Sverige og Europa.

View Comments (29)

Leave a Reply

Your email address will not be published.